Asgard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 az önce 4vs4 attım pişman oldum çıktım ama carrier iyi bi ünite saygı duydum
tunca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ahah osho geldi demin ladderda yendim =P
tunca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 5dklık zaten ya cheese yaptı salak http://www.mediafire.com/?qf4ddulff8z1i8s
Slawn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 adam senden korkuyo bence, 1-0 yenik başlıyor oyuna. :P
tunca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 o diil de bu top 200 neye göre belirleniyo acaba MMR a göreyse girebilirim bidahakine bi kaç oyundur hep böle 2500-2600 adamlar geliyo
Slawn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 SC2 Ladder Analysis: Division Tiers http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=169830
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 şimdi biraderler, şu oyunu bi izleyiverin. az önce oynadığım bir zvt. iki tarafında üst düzey oyuncular olmadığına dikkat çekerim. izledikten sonra gelen yorumları "lan olm onları ordan saldırtacaktın, şunlar bunları yaparken önden, sağdan, soldan neler yapmazdın ki" gibi şeklindeyse dikkate almayacağım, haberiniz olsun. dikkat etmemiz gereken noktalar neler peki? 15:00-15:15 arasına özellikle dikkat etmenizi istiyorum. army tabını açtığınızda adamdan 1000 mineralden biraz fazla para harcadığımı göreceksiniz silahlanmaya. rakibin silah yerine teknolojiye para harcadığını düşünebilirsiniz, yok öyle birşey. adamın upgradeler bile 0-0. olabilir, her ülkenin kendine göre belirlediği bir yol vardır. kendisi parayı nakit olarak elinde tutmayı tercih etmiş olabilir. işte dikkat etmemiz gereken o 15:00-15:15 arası, zerg arkadaş ülkesinin makro yeteneklerini gözler önüne sererek, 15 saniyede 1000 minerali silahlanmaya ayırdı. peki bu arada kahraman ve bir zamanlar şanlı terran ordusu ne yaptı? ne yazık ki varlık bile gösteremedi. üzerlerinden fungal growth'u temizlemeye çalışan m&m's bir de gözleri gibi korudukları tankların kendilerine ateş ettiğini görünce... http://www.mediafire.com/?7oskqaw05mst56l oynanışa dair yorumları da alalım tabii. ben hatalarımdan ders çıkardım, siz de suratıma suratıma vurabilirsiniz; ama dikkatli olun aklınızı alırım bak.
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Bence bedelli marine'lik yasasını devreye sok huun. Böylece ekonomiye para akışı girer mule'larda insan herşeyi onlardan beklememk lazım.
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 huun said: şimdi biraderler, şu oyunu bi izleyiverin. az önce oynadığım bir zvt. iki tarafında üst düzey oyuncular olmadığına dikkat çekerim. izledikten sonra gelen yorumları "lan olm onları ordan saldırtacaktın, şunlar bunları yaparken önden, sağdan, soldan neler yapmazdın ki" gibi şeklindeyse dikkate almayacağım, haberiniz olsun. dikkat etmemiz gereken noktalar neler peki? 15:00-15:15 arasına özellikle dikkat etmenizi istiyorum. army tabını açtığınızda adamdan 1000 mineralden biraz fazla para harcadığımı göreceksiniz silahlanmaya. rakibin silah yerine teknolojiye para harcadığını düşünebilirsiniz, yok öyle birşey. adamın upgradeler bile 0-0. olabilir, her ülkenin kendine göre belirlediği bir yol vardır. kendisi parayı nakit olarak elinde tutmayı tercih etmiş olabilir. işte dikkat etmemiz gereken o 15:00-15:15 arası, zerg arkadaş ülkesinin makro yeteneklerini gözler önüne sererek, 15 saniyede 1000 minerali silahlanmaya ayırdı. peki bu arada kahraman ve bir zamanlar şanlı terran ordusu ne yaptı? ne yazık ki varlık bile gösteremedi. üzerlerinden fungal growth'u temizlemeye çalışan m&m's bir de gözleri gibi korudukları tankların kendilerine ateş ettiğini görünce... http://www.mediafire.com/?7oskqaw05mst56l oynanışa dair yorumları da alalım tabii. ben hatalarımdan ders çıkardım, siz de suratıma suratıma vurabilirsiniz; ama dikkatli olun aklınızı alırım bak. tek hatan terran olup bu balance ile zergleri yenebileceğini düşünmen
tunca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 abi 16.dkdaki combatta 2500 mineralin var stim packin falan da yok ondan yenilmişsin fazla kasmaya gerek yok =P
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 tunca said: abi 16.dkdaki combatta 2500 mineralin var stim packin falan da yok ondan yenilmişsin fazla kasmaya gerek yok =P olsada pek bir şey ifade etmezdi infestor+tanklara mind control bam bam bam ortada terran ordusundan eser yok
tunca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 o combatta 1000 minerallik bile marine ve stim pack olsa üzerinden geçerdi
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 mum_chamber said: § 13 Nov 2010, 17:38 -------------------------------------------------------------------------------- tunca, ibrahim uzulmez gibisin. oyundan hic anlamiyorsun, ama iyi oynuyorsun. -------------------------------------------------------------------------------- ok.mind controllü siege tanklar zaten zerglinglere ataklı haklısın.fgde kullanmıyor adam,kafası calısmıyor.Hadda ve hadda mind controllu tanklar marinelere hiç ataklı olmuyor senin dediğine göre.
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 biraz düşün Zerg OP artık 27-28 zerg var aq gslsinde normal bir şeymi bu,ilk 2 gslyi zerg kazanmış normal bir şeymi?
tunca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 euhe oyundan az anlayan herkes orda 20 tane marine ve stim pack olsaydı oluşacak durumu farkeder. bir tane infestor bir tane tanka neup atıyo o combatta, stim packli 2 tane marauderı sağ tıklasaydı infestor a o da 2sn içinde ölürdü ama öle bişi yapmayıp direk bio ordusunu stim packle attack move yapsa bile yeterdi. nerden geliyo size bu ben en iyisini bilirim özgüveni çok merak ediorum
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Yenilmenin asıl sebebi 15 dakika boyunca Zerg'e hiç baskı kurmaman. Ne bir hellion, ne bir reaper, ne bir marine. Baskı kurmayacaksan 2 barracks açılışı yapmak da sadece expo'nu geciktirir ki öyle olmuş. Bunun üstüne de Zerg rahat rahat drone basmış, creep yaymış, 3. ve 4. base'ini almış. Bundan sonra elbette Zerg büyük bir avantaja sahip olacaktır. Bunun yanısıra ordu seçiminde de hatalar var. Karşı tarafta tek bir roach bile yokken 20 Marauder hiçbir işe yaramamış doğal olarak, onlar yerine marine olsaydı daha iyi olurdu. Tunca'nın dediği gibi Stim Pack olmaması da büyük bir hata. Ayrıca bu kadar büyük bir Bio ball yapıp Medivac yapmamak da, özellikle de Fungal Growth'a sahip bir rakibe karşı, intihar anlamına geliyor. Bio ball'u iyice yaymayarak fungal growth'tan oldukça etkilenmek ve neural parasite yapan infestorları hedeflememek gibi mikro hataları da yapmışsın ama benzer mikro hatalarını Zerg de yaptığı için iki tarafın hataları birbirini eşitlemiş. Kaybetmenin başlıca nedeni pasif kalman ve ünite seçimindeki hataların.
tunca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 l0ll said: biraz düşün Zerg OP artık 27-28 zerg var aq gslsinde normal bir şeymi bu,ilk 2 gslyi zerg kazanmış normal bir şeymi? ahaha evet abi huun z op olduğu için yenilmiş o oyunda, 2500 minerali var diyorum bunu nesini tartışıyosun ki ?
tunca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 _Spartacus_ said: Yenilmenin asıl sebebi 15 dakika boyunca Zerg'e hiç baskı kurmaman. Ne bir hellion, ne bir reaper, ne bir marine. Baskı kurmayacaksan 2 barracks açılışı yapmak da sadece expo'nu geciktirir ki öyle olmuş. Bunun üstüne de Zerg rahat rahat drone basmış, creep yaymış, 3. ve 4. base'ini almış. Bundan sonra elbette Zerg büyük bir avantaja sahip olacaktır. Bunun yanısıra ordu seçiminde de hatalar var. Karşı tarafta tek bir roach bile yokken 20 Marauder hiçbir işe yaramamış doğal olarak, onlar yerine marine olsaydı daha iyi olurdu. Tunca'nın dediği gibi Stim Pack olmaması da büyük bir hata. Ayrıca bu kadar büyük bir Bio ball yapıp Medivac yapmamak da, özellikle de Fungal Growth'a sahip bir rakibe karşı, intihar anlamına geliyor. Bio ball'u iyice yaymayarak fungal growth'tan oldukça etkilenmek ve neural parasite yapan infestorları hedeflememek gibi mikro hataları da yapmışsın ama benzer mikro hatalarını Zerg de yaptığı için iki tarafın hataları birbirini eşitlemiş. Kaybetmenin başlıca nedeni pasif kalman ve ünite seçimindeki hataların. abi 2500 minerali var adamın allah aşkına makro > all, para biriktirmemeyi halletmesi kat kat daha önemli saydıklarından
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 tunca said: l0ll said: biraz düşün Zerg OP artık 27-28 zerg var aq gslsinde normal bir şeymi bu,ilk 2 gslyi zerg kazanmış normal bir şeymi? ahaha evet abi huun z op olduğu için yenilmiş o oyunda, 2500 minerali var diyorum bunu nesini tartışıyosun ki ? Beyin hücrelerinmi ölü?zerg 4 base arkadan 2500 minarel ile marine getirse macro yapsa ne olacak?2 tane fgye ölüyorlar,4 tane 200 mana infestoru var?
tunca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 arkadan gelmicek zaten o push sırasında en az 1000-1500 lük daha ünitesi olması gerekirdi düzgün makro yapsaydı, olsa da direk alırdı orda oyunu.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Hmmm ona dikkat etmemişim. O da önemli tabii ama medivac yokken 2500 minerale yapalabilecek Marine-marauder'ı fungal growth rahatça yok ederdi. Daha yakın geçerdi maç elbette ama yine de Zerg kazanırdı gibi geliyor bana.
Sage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Hata 15.dakikaya kadar beklemek. Terran 15dakika saldırmazsa zerg için auto-win e dönüşüyor :/. Hydra gitse bile. Ya böyle 9.dakikaya bir timing push hazırlıcaksın stim-marine tank ya da helion/bansheeyle mucizeler yaratıcaksın. Eskiden ne güzel 15 dakikada death push yapardık 2 base ile early agressionumuz vardı peeh :(.
tunca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 16. dkdaki combata daha yakından bakarsan 0 1000-1500 lük fark ve stim packin huuna direk oyunu kazandıracağını görürsün hacı
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 _Spartacus_ said: Hmmm ona dikkat etmemişim. O da önemli tabii ama medivac yokken 2500 minerale yapalabilecek Marine-marauder'ı fungal growth rahatça yok ederdi. Daha yakın geçerdi maç elbette ama yine de Zerg kazanırdı gibi geliyor bana. oyundan anlayan adam burda tuncayı dinlemeyin.
Öne çıkan mesajlar