circumciser Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 nebulada skillcap sıkıntı necromancery olmasaydı keşke
asas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 yalnız bir sorunum var işte ismimi hiç sevmiyorum, 6 7 ay önce almıştım, nick değişmek için de 900 k kasmam gerekiyor, ne yapacağım bilmiyorum, daha zaten skillerim çok eksik o parayı falan kasmam çok uzun sürer. Böyle takılacağız artık, bir guilde kapak atsam da maddi destek alsam diyorum yani :D, ya da bir sponsor lazım
asas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bağımsız olacak ama ben bir zamanlar bir sunucuda oynamıştım, hatta hayatımdaki tek guildimi de orada kurdum, skil geliş hızı falan çok iyi dengelenmişti, ismi willow'du. Yani ben o sunucuda güzel birkaç ay geçirdim. Nebula ise biraz fazla abartı. 2010'da hala böyle zor olması bana çok da mantıklı gelmiyor, zaten oyuncu kıtlığı bariz gözüküyor. Bahsettiğim sunucu ayarında bir yer olsa direk başlardım ama çabuk kapanan sunuculardan da korkuyorum. Bu açıdan ancak yine bir tek Nbl'ye güvenebiliyorum.Pyramid de uzun süredir var sanırsam ama onlarda da her şey aşırı derecede kolay, o da hoş değil bence. Ortası iyiydi ama ortası da kalmamış.
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 curve uo biraz amatöre benziyor ama sıcak staff üyelerine sahip beğendim
Öne çıkan mesajlar