Alaattin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Yaww bizim gibi fasülyelere Memph - DerangereD gibi 2 usta çıkartılırmı yaw Bari söyliyelimde MapHack açmamıza izin versinler :)) Nasılsa görsekde anlamayız ne yaptıklarını lool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Benim Id 953 yani Blend 953 Elephantalku da ordan bulabilirsin zaten şu an ulaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Ayrıca bizi yarına alabilirseniz seviniriz ya, 1. Rounda yani, akşam dışarı çıkacaktık maçlar yarın ve öbür gün diye. Birisi güzellik yaparsa sevinirim artık olmadı bizi eleyebilirsiniz. Ama çok sevinirim eğer yarına alabilirseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 bizim macımız ne zaman nerde saat gun yazın, unuturum yoksa ayıp olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 preliminaries bu akşam ama çoğu gelmiyecek şu buluşma olayı dolayısıyla, gerisi de sonraki günler. ama ben zaten ani bir kararla yarın antalyaya gidiyorum :d 6 gün yokum. turnuva hak getire olacağından en temizi turnuvayı 5 gün ertelemek :) bu turnuva yokmuş gibin şeyedin. bayramda falan yaparız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 oha ön eleme oynuyoruz biz.onlar nie oynamio sizin adaminiz almio mu ses kaydı o nie alioooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 şu ön eleme işi de şamamen şans, 12 takım ismi yazıp bastım böyle bi tablo çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 spark gelirse giriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar