nuki Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ben 2001 de yada yakınlarında bir hikaye yazmiştim ve çok beyenmişti kısaydı ve tamam mı yazılmamışiti amaolsun güzeldi sonra bir gün bunu bir foruma verdim ve olaydan bir 1 ay sonra biri o foruma o başlıga bir mesaj atı. ben bu hikayeyi başka bir sitede görmüştüm bu çalıntı olmasın. o gün çok üzülmüştüm ve adama geri cevap yazamadım. şimdi o hikayeyi yeninden yazmak istiyorum. ama yinede içimde bir tedirginlik var sizce bu hırsızı bulma şansım var mı[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Aslında anlaşılması güç yazmışsın :) bence hiç olmamış gibi davran yada küçük sitem gibi bişey ekleyip yaz yeni yazını. Karşılık gelirse savunursun kendini.[signature][hline]Himiney...
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Evet kendin yazmışsan bazı yerlerini bir kaç değişiklik yaparak tekrar yayınlayabilirsin.[signature][hline]Madcat..
Öne çıkan mesajlar