noil Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Arkadaşlar ebay'deki kredi satışlarına göz gezdiriyordum ve gördüm ki abd'liler 1 milyon kredinin fiyatını 10 dolara kadar düşürmüşler. Aklıma janta ve mokk görevleri dışında çok daha iyi bir para kazanma yolumu çıktı acaba diye bir fikir geldi. Yorumlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Yeni bi dupe olabilir. Çok kısa sürede 20$ dan 10$ a düşmesi doğal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 haklısın kredilerin kopyalandığı anlaşınca da kopyalayanların hesaplarının silindiğini biliyorum, çok da güzel anlıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Oyundaki herşey loglandığı için çok güzel yakalıyorlar ama biraz uzun sürüyor yakalamaları, o zamana kadar da oyun ekonomisi dağılıyor. En son dupe olayında ( 4-5 ay önce idi sanırım, 1milyon credits 3$ a düşmüştü ) dupe yayıldıktan 1 hafta sonra fixlemişlerdi , 15-20 gün sonra da bi gecede epey bi kişi banlanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 cinliler var bi de[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bothan isi..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 arkadaşlar kesin bi kopyalama durumu var, hiç bir forumda da bulamıyorum, ya da yeni manyak bi kredi kazanma yolu bulmuşlar 1 milyon kredi 7$ a gidiyo ya var mı böyle bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ahlaksızlar 0.01$'dan başlatıyorlar açık artırmayı 5 milyon kredi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: odium, 14 Ağustos 2004 14:00 tarihinde demiş ki: Yeni bi dupe olabilir. Çok kısa sürede 20$ dan 10$ a düşmesi doğal değil. +1 düzelttiklerinde de ekonominin düzelmesi hiçte kolay olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ya nesi absurd ? adam 2 account sokuyor oyuna doc 1 i bi sehire 1i bi sehire deli gibi bufluyor. 10 ar k. cinliler diyorum size cinlileeer.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 kredi fiyatı düşmesi olayı bence belki bi kısım adamın elinde bol miktarda kredi kalmıştır elden çıkartmaya uğraşıyorlardır bu da bir ihtimal tabii... bu dupe cart curt bilimum bug abuse vs olayını ise yapanların mantığını hala anlayabilmiş değilim... bunlar heralde oyunu para kazanma amaçlı oynayan kişiler accountlar onların umrunda değil heralde gider bi accoutn daha alır biri banlanırsa sonuçta adam para kazanıyor oyundan herkesten 5-10 doalr derken ayda 500 1000 doları buluyordur bunların kazancı o yuzden bu yolu seçti bunlar heralde kısa yoldan hiç de küçümsenmeyecek para elde etmek için...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshuatree Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Hologrinding sona erdiği için artık herkes milyonlarca silah ve zırh almıyor. Herkes ya Fencer/TKM/Swordsman ya Rifleman olduğu için zırha da çok fazla gerek yok. Benim serverımdaki çok iyi ASler ve WSler oyunu bıraktı. Şu anda tek satan armor 80/80/80/70 base ve Stun armor. Tek satan silahlarsa çok iyi PvP silahları. Şu anda en çok kazananlar Doktor crafterlar ve Chefler. Bir iki arkadaşım yetiştiremiyor ve bir haftada 20-30 milyon kazanan arkadaşlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Hiçbir çinlinin doc olup buff yaparak bütün serverlarda 100lerce milyon credits yapabileceğini sanmıyorum. Hologrindin bitmesi veya mission isi de değil bu. Bariz dupe var. http://cgi6.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewSellersOtherItems&userid=creditsfast&include=0&since=-1&sort=3&rows=50 http://cgi6.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewSellersOtherItems&userid=starwarsgalaxies_gorath&include=0&since=-1&sort=3&rows=50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 tek bir çinli degildir belki :) L2 de şirket halinde çalışıyordu adamlar[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Olabilir tabi ama biraz zamanlarını alır yinede. Bu 15$ dan 3-4$ a düşüş 2-3 günde oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hehe .. bi exploiter sitesi yayınlamış yeni dupe olayını. Yine vendor hatası. Son 3 gündür bilenler varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 dupe falan varsa yine ilk büyük şekilde sömürende onlar olacaktır L2 de bottan tut her türlü pislik(özellikle diger oyunculara yapılan) falan agırlıklı olarak çinlilerdeydi(çogu zaten aile geçindiriyormuş ordan kazandırdıkları parayla) 15-16 saat aralıksız mission yaparak ne kadar kazanılıyor şu anda swgde ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 4-5 milyon kazanılır sanırım günde 15-16 saat ile. Ayda 150mil yapsa, 2 dolardan satsa bile normal bi çinli maaşının 3 katı para demek tabi :) Lineage de olayı abarttıklarını duymuştum ama SWG de hiç duymadım çinliler ile ilgili bişey. Belkide SWG asyalıların pek ilgisini çekmeyen bi oyun olduğu içindir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 kazandigi o paranin 2 ay sonra buyuk bi kismi gozcu ve pisikolo ga gitme olasiligi yuksek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bunlar cinli ! kaybedecek biseyleri yok.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 odium kopyalama işini hangi siteden öğrendin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Gerçi hemen hemen herkez görmüştür ama konuyla ilgili olarak soe bakınız ne demiş *** Alert *** A credit dupe has surfaced. We are aware of it, and have put a solution in place. We know who was involved in this credit counterfeiting - - We log everyone?s financial transactions, including WHO AND WHERE THE MONEY IS TRANSFERRED TO. Please be careful and REFUSE receiving any large sums of money/credits from anyone. We are suspending the accounts of these players and banning anyone who has participated in this "money dupe", which includes transferring or receiving of funds/credits. If you know of a Player or PA Hall that has received these funds, PLEASE DO NOT attempt to retrieve any of this money... this will flag your account as being involved in bannable activities. We are going to delete the houses of anyone who has participated in these activities. We take this extremely seriously, and will go to great lengths to protect your play experience. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Millet milyon değil, milyarlarca credits dupe lemiş. Sadece biri bile banlanmasa bu kadar paranın money sinklerle oyundan çıkartılması aylar sürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Yalnız ben bu olayı tam anlamadım.Varsayalım ben bi DE-10 pistol sattım 10mil kazandım.Şimdi bu para dupe sonucu elde edilmiş kara paramıdır?Yada bu adam benden pistolu para aklamak için mi almıştır?Ve yine varsayalım adam alışverişi dupe para ile yaptıysa ben etkilenir miyim? vs.. vs.. Ayrıca yine varsayalım para dupe olsun bu paralar silinecek midir?Neyse kusura bakmayın fazla varsayım oldu :-P Özetle piyasada birşey satarken karşımdaki adamın dupe money kullanmadığından nasıl emin olabilirim? [Bu mesaj Lynx tarafından 17 Ağustos 2004 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 forumlarda gozu kapali herseye b/o veren adam varsa. cok uber seyleri arka arkaya satin aliyorsa dupe yaptigi dusunulebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar