Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni kredi kazanma yolu mu?

noil

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ebay'deki kredi satışlarına göz gezdiriyordum ve gördüm ki abd'liler 1 milyon kredinin fiyatını 10 dolara kadar düşürmüşler. Aklıma janta ve mokk görevleri dışında çok daha iyi bir para kazanma yolumu çıktı acaba diye bir fikir geldi. Yorumlarınızı bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Oyundaki herşey loglandığı için çok güzel yakalıyorlar ama biraz uzun sürüyor yakalamaları, o zamana kadar da oyun ekonomisi dağılıyor.
En son dupe olayında ( 4-5 ay önce idi sanırım, 1milyon credits 3$ a düşmüştü ) dupe yayıldıktan 1 hafta sonra fixlemişlerdi , 15-20 gün sonra da bi gecede epey bi kişi banlanmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

kredi fiyatı düşmesi olayı bence belki bi kısım adamın elinde bol miktarda kredi kalmıştır elden çıkartmaya uğraşıyorlardır bu da bir ihtimal tabii...
bu dupe cart curt bilimum bug abuse vs olayını ise yapanların mantığını hala anlayabilmiş değilim... bunlar heralde oyunu para kazanma amaçlı oynayan kişiler accountlar onların umrunda değil heralde gider bi accoutn daha alır biri banlanırsa sonuçta adam para kazanıyor oyundan herkesten 5-10 doalr derken ayda 500 1000 doları buluyordur bunların kazancı o yuzden bu yolu seçti bunlar heralde kısa yoldan hiç de küçümsenmeyecek para elde etmek için...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Hologrinding sona erdiği için artık herkes milyonlarca silah ve zırh almıyor. Herkes ya Fencer/TKM/Swordsman ya Rifleman olduğu için zırha da çok fazla gerek yok. Benim serverımdaki çok iyi ASler ve WSler oyunu bıraktı. Şu anda tek satan armor 80/80/80/70 base ve Stun armor. Tek satan silahlarsa çok iyi PvP silahları. Şu anda en çok kazananlar Doktor crafterlar ve Chefler. Bir iki arkadaşım yetiştiremiyor ve bir haftada 20-30 milyon kazanan arkadaşlarım var.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbir çinlinin doc olup buff yaparak bütün serverlarda 100lerce milyon credits yapabileceğini sanmıyorum. Hologrindin bitmesi veya mission isi de değil bu. Bariz dupe var.

http://cgi6.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewSellersOtherItems&userid=creditsfast&include=0&since=-1&sort=3&rows=50
http://cgi6.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewSellersOtherItems&userid=starwarsgalaxies_gorath&include=0&since=-1&sort=3&rows=50
Sosyal ağlarda paylaş

dupe falan varsa yine ilk büyük şekilde sömürende onlar olacaktır

L2 de bottan tut her türlü pislik(özellikle diger oyunculara yapılan) falan agırlıklı olarak çinlilerdeydi(çogu zaten aile geçindiriyormuş ordan kazandırdıkları parayla)

15-16 saat aralıksız mission yaparak ne kadar kazanılıyor şu anda swgde ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
fasıldan geldım
kafamda darbuka sesi var hala
gecmıyo
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 milyon kazanılır sanırım günde 15-16 saat ile.
Ayda 150mil yapsa, 2 dolardan satsa bile normal bi çinli maaşının 3 katı para demek tabi :)

Lineage de olayı abarttıklarını duymuştum ama SWG de hiç duymadım çinliler ile ilgili bişey. Belkide SWG asyalıların pek ilgisini çekmeyen bi oyun olduğu içindir ..
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi hemen hemen herkez görmüştür ama konuyla ilgili olarak soe bakınız ne demiş

*** Alert ***
A credit dupe has surfaced. We are aware of it, and have put a solution in place.

We know who was involved in this credit counterfeiting - - We log everyone?s financial transactions, including WHO AND WHERE THE MONEY IS TRANSFERRED TO.

Please be careful and REFUSE receiving any large sums of money/credits from anyone.

We are suspending the accounts of these players and banning anyone who has participated in this "money dupe", which includes transferring or receiving of funds/credits.

If you know of a Player or PA Hall that has received these funds, PLEASE DO NOT attempt to retrieve any of this money... this will flag your account as being involved in bannable activities. We are going to delete the houses of anyone who has participated in these activities.

We take this extremely seriously, and will go to great lengths to protect your play experience.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız ben bu olayı tam anlamadım.Varsayalım ben bi DE-10 pistol sattım 10mil kazandım.Şimdi bu para dupe sonucu elde edilmiş kara paramıdır?Yada bu adam benden pistolu para aklamak için mi almıştır?Ve yine varsayalım adam alışverişi dupe para ile yaptıysa ben etkilenir miyim? vs.. vs..
Ayrıca yine varsayalım para dupe olsun bu paralar silinecek midir?Neyse kusura bakmayın fazla varsayım oldu :-P

Özetle piyasada birşey satarken karşımdaki adamın dupe money kullanmadığından nasıl emin olabilirim?

[Bu mesaj Lynx tarafından 17 Ağustos 2004 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...