Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Bilgisayar ve Cep telefonu

Magnum

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayarın Özellikleri;

Monitor, 19' LG Flatron W1934S (bir tane ölü pixel vardır, garantisi bulunmaktadır, isteyen geri verip değiştirebilir[ben üşendim ve idare ederim diyip yollamadım])
İşlemci, AMD Phenom X4 9650 (2.31GHz)
Bellek, 3GB DDR2 RAM (1gb olan 333MHz diğeri 400MHz)
Ekran Kartı, Radeon HD 4730 Series (PCI Express x16 512MB)
Ana Kart, Gigabyte GA-MA78GM-UD2H x.x (2x PCI)
LG CD-DVD RW
Dandik bi siyah Klavye
Logitech RX1500 Mouse
Logitech Skype Kulaklığı
Frisby Kasa
240GB HDD var ama kişisel bilgilerim olduğu için 160GB olanı almayı, 80GB olanı bırakmayı düşünüyorum.

1GB ram (333MHz olan) dvdrw ve hdd harici diğer tüm parçaların garantisi devam etmekte ve faturaları durmaktadır (yaklaşık 15 ay garanti).

Fiyat olarak 800 lira düşünüyorum, kendi aldığım fiyattan kesinti yaparak satıyorum ama pc donanım piyasası belli olmuyor, eğer fazla bir fiyat söylüyorsam uyarınız. teşekkürler.

Cep Telefonu,

Nokia 5800 XpressMusic
siyah, yanında kırmızı şeridi ve penası da kırmızı. Garantisi hâla devam etmektedir, (18 ay garanti yaklaşık olarak) Kalemi ve 8gb hafıza kartı içindedir, kutu ve kutunun içinden çıkan tüm parçalar konulup yollanacaktır. telefonun alt kısmında bir kaç ufak çizik bulunmaktadır, göz hizasına getirip bakılmadıkca belli olmamaktadır. Ekstra olarak bu telefonun yanında sony marka kulak içi beyaz kulaklıkta verilecektir.
(Vadafone dan alınmıştır)

istediğim fiyat 350.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
pascalnouman said:

ram ler lifetime guarentee degil miydi ?

valla 1gb olan rami arkadasımdan almıstım o yuzden ona garanti veremiyordum. diğerlerini kendim aldığım icin garantisini veriyordum. eski topic ama cevap vermek istedim. :F he alacak varsa hala satabilirim o ayrı.

ps, paraya ihtiyacım kalmadı su an icin :F
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...