Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 arkadaşlar antremanım olduğundan büyük ihtimalle gidemicem maça biletlerimi satmak istiyorum.biletler 2tane yanyana zone 1 , 111'dendir tek bilet fiyatı 65 lira bende bu fiyata bırakırım 2si 130 yani 2 Ağustoş Perşembe Programı 16.30 ABD - Tunus 19:00 Slovenya - İran 21.30 Brezilya - Hırvatistan ölmeden önce amerikayı izlemek isteyenlere mutlaka tavsiye ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ah be iş saatime denk geliyyor.. ben daha önce geldiklerinde izlemiştim onları hoş çok daha iyi kadroları vardı :p iverson aga yı izlemek bunlardan çok daha iyiydi ama gitmek isterdim... haftasonu olaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 2 ağustos ne ya eylül olmasın o eylül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar