Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 spor yaparken bileğim incinmişti eczaneden jel alip sardım falan ama pek bir faydasını göremedim.bugun doktara gittim acı vs varmı diye sordu ve ortopedik bilekliklerden verdi.bunu 3 ay takıcakmısım.bilegimi olabildigince az hareket ettirmem gerekiyor haliyle spor da yapamıycam. şimdi bu doktor ne röntgen falan nede eliyle yokladi direk bu dedi.bu tür sakatlıklarda yapılan bumudur yoksa baska işlemler uygulanabilir mi 3 ay boyunca bunu takmak ve spor yapmamak benim icin imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 abi bilek incinmesi ve 3ay oynamamak nedir ya ben defalarca maçta bileğimi burkupta oyuna devam ettiğimi bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Aartmis gibi cunku ne yoklamis ne rontgen, benimde ayak bilegim cok burkulurdu max 1 hafta sonra oynardim basketbol. El bileginse o biraz daha degisik agir ve ters gym hareketleri yapmamalisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Bakıyo adam şişme yok ağrı yok. Röntgenle uğraştırmıyo sanırım. Her durumda zorlamamak ve zamana bırakmak en mantıklısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 da 3 ay nedir. Kırık olsa 3 ay fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ben de gittim geçen, bişeyler sordu, biraz parmakladı filan, şöle böle olmuş dedi, gönderdi. ilaçla taban verdi bi de, ama tabanımdı benim, bilek değil. bileğe bişey olunca doktora gitmiyorum artık, ciddi ızdıraplı olmadıkça, antremanlıyım bilekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 el bilegi malesef.artık hergün buz kompresi falan uygulicam zamanı kısaltmak için tabi yerse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 parmağım kırıldı 2hafta ara verdim,el bileğindeki bağlar koptu ertesi gün grup 1. ligi maçına çıkıp 30dk oynadım. sanırım bende sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bileğimdeki yan bağları yırttım, ortopedik bilekliği 2 hafta taktım sadece. bir burkulma için 3 ay çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar