Quadron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Müzik zevkimin değişmesi nedeniyle gitarımı satıyorum.Almak istediğim gitar Amerikan üretimli bir Telecasterdır.Ekipmanlar bir tek Fender American Vintage 52 Telecaster ile takas edilicektir.Başka bir şey ile takas etmeyi düşünmüyorum. Gitarın herhangi bir hasarı yoktur.Tertemizdir.6 ayda bir Yüksel Ustaoğlu tarafından bakımı yapılmıştır.Bu gitar 5 ya da 6 kere sahnede kullanıldı.İstanbulda elden satmayı düşünüyorum.İsteyen evimde ya da studyo gibi yerlerde gitarı deneyebilir.Gitarı alan kişiye hardcase i ile verilicektir.İsteğe bağlı olarak ritter kılıfı 80 tl gibi bir fiyata verebilirm. Vox night train almam nedeniyle Roland Micro Cube ü satıyorum.Evden dışarı hiç çıkmadı.Çalışma amfisi olarak kullanıyordum.Vuruğu çiziği yoktur.Yanında adaptörü ile beraber verilicektir. Boss me-50 uzun zamandır elden çıkarmaya çalışıyordum.Yaklaşık 1senedir kullanıyorum.Yavaş yavaş zevkime göre analog pedallar alıyorum.7 8 kere sahnede kullanıldı.Studyolarda kullanıldı.Fakat düzenli olarak temizlediğim için hiç bir sorunu yok.Tuşları filan sapasağlam.Almak isteyen kişiye yanında adaptörünüde vericem. Imagehack.us a yaklaşık 10 resim upload ettim.Siteye link olarak koyuyorum resimleri çok yer kaplamaması açısından.Resimler Gelelim fiyatlara Ibanez Rg2550-1500TL Roland Micro Cube-200TL Boss Me50-350TL Ritter gitar kılıfı-80TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Unutmadan bana ulaşmak isteyenler siteden özel mesaj atabilir. Alternatif olarak mail adresimden bana ulaşabilirler.Adresim [email protected]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar