DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Masquerade said: Merhabalar. İş ve özel hayatıma daha fazla zaman ayırmam gerektiği için içinde; Level 80 Undead Rogue Level 80 Undead Death Knight Level 80 Undead Mage Level 46 Undead Priest (full heirloom gear ) Level 30 Tauren warrior (full heirloom gear ) Level 30 Troll Hunter (full heirloom gear ) olan account'umu satıyorum. Characterin nicki: Kridi Characterin realmı: Outland - EU Characterin extra özellikleri notlar: Karakterin full off set Wrathfulları vardır. Ayrıca Wrathfull eldiven, Relentless Pants mevcut. 2 adet Wrathfull daggerı alınmıştır 1800 rating. Engineering kasılmıştır pvp için. Diğer mesleği de full cap Jc'dir. Unbuffed PvP Stats; - 27.7k HP - 4850 Attack Power - %41.77 Crit - 1056 Resilience - 170 Hit Armory'den de görebilirsiniz zaten. Tabiki Full Riding Skill var. PvE olarak da 5100 civarı gearscore'u var. 7-8k arası dps yapılıyor rahatlıkla. Characterin Nicki: Trigi Characterin Realmi: Outland - EU Extra Notlar: Karakterin main gearı tanktır. Buna rağmen 25 manlerde rahatlıkla 8k üzerinde dps çıkaracak dps gearı var offset. Pvp olarakta full off set wrathfull . Elinde 251 level saurfang baltası var 2 tane. birisi tanklık için 30 stam ile gemlenmiştir diğeri dps/pvp için 20 str. meslekleri herbalism/elixir masterdır. gold kasmak için de birebir chardır. bankasında 2-3 gold edecek ench, gem stone vs vardır. Full riding skill vardır. Red Proto Drake Netherdrake Black Drake mountları vardır. Tank Spec: 5600 GS DPS Spec: 5550 GS Pvp res: 1146 . Ayrıca accountta 10k gold vardır. Piyasa değeri hatırı sayılır bir para yapıyordur. Char Adı: Fredi Realm: Outland - EU tamamen honorla alınan pvp egarı vr, sadece wrathful glove var, off sette tamamen wrathful.1100 ressillence vardır. uçan epic mount alınmıştır.ayrıca uçan halısı vardır:))))) Level 80 Undead Mage. Alt olarak kasılmıştır. 2 adet gayet iyi gearlı 80level ve bir adet 80+ lvl mage ( 1100 res ) bir account özet olarak. Gold sıkıntısı çekmezsiniz expansion başlarında. Fiyat: 250 TL dir aldığım fiyat. *SQ/SA var mı: E *MAIL varmı: E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik fotokopisi verilicekmi: H ( masquareden aldım o bilir artık, son derece güvenilir benim gibi:D *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: E masq tan aldığım için karakteri tamamen kendi kastığı account.alıntı yaptım direk olarka, siyahlı kısım geliştirilmiş kısımlardır gold hariç kasılan charlara para harcadım biraz:) Ek olarka 3-4k edicek gem mevcuttur. ilgilenenler öm atsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar