Desu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ibretlik bir oyun replay vod başlığına koymaya kıyamadım http://rapidshare.com/files/416124715/Paticik_efsane_4v4.SC2Replay.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 hic 4vs4'de bu kadar eylendigimi hatirlamiyorum. genelde kaos olurdu ama süper oyundu gözlerimden uyku akmasina ragmen direndimmmm. Hele son 20 dakka müthisti. go go pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 son 20 dakika herkes tuvalete felan gitti sandım resmen, aşırı sessiz sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Ehahahahah. Abi izliyorum bir yandan da, karsi ekibin haritayi dumduz edecek kadar hava gucu varken Desu'nun ve Seele'nin oldugu ekibin "oha savunmasi lazim","tamam 3 tane corruptor basiyorum" muhabbeti kirdi gecirdi beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 hahahaha sorma ya 1. ve 2. dünya savaşını yaşadık sonra taşlarla sopalarla girdik birbirimize herkes orda burda sakladığı altınlarını bileziklerini altın dişlerini bozdurdu 2 tane tank cıktık onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hahahhah 17. dk taylan'ın ortadaki expe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 yalnız milletin oyun sonu apm si 3 5ken sepulcherın 102 sdfjkhsdf ne kasmış adam 3 corruptorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ahahah nukeleri kim attı.beni hep onla eşleştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Bi ara oyun bitmiycek sandım yemek sipariş ediyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar