Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

viski

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya birde skoll diye yeni bir bira çıktı burada pet şişe hakinda satıyorlar 1 lite ama efes in kutu fiyatından ucuz galiba haha süper bişey.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
Öyle sübyan bulsam ben,var ya....

Mesaj tarihi:
biz arkadaşla paso skoll içiyorduk :D aueah adam 4 şişe içiyordu eh bişey olmuyordu euhueh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 16 Ağustos 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
pet sise de bira mı olur ya

kutuda olmasından iyidir abi.. kutuda olunca içemiyorum ben metal tadı iğrenç oluo[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

Mesaj tarihi:
resim gözükmüyor bu arada sek finlandia bi fırt aldım yemek borumu hissediyorum şu an.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 16 Ağustos 2004 21:44 tarihinde demiş ki:
beyliyz ın warsa beyliyz onerırım

budur koyacaksn baıleysı bardaga sora buzları dolduracaksn bıraz bekledıkten sora yavas yavas bogazında beklete beklete ıceceksn bole bogazın yanacak ohsssssssss[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
kardeşim herkes özgürce fikrini belirtiyor :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
*!icelm guzelleselim hesabi yapar*[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
ROM MU?

Romu tek gecerim ben asil.

Doga ananin lutfudur kendisi.

Rom nane likoru parcalanmis buz.

Rom baileys.

ve favorim iyi karistirilmis rom rom rom ve rom[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
desperado diye bi bira tequila limon karışımı bi içki içmiştim böyle nefis bir içki vakti hayatımda içmedim ...
hmm birağ

[Bu mesaj darkwingduck tarafından 17 Ağustos 2004 02:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lol keş gençlik olmuşuz :) gaza getirdiniz bende bişiler içsem güzel olur hmm bi kaç tequila shot mı ya da fişki mi içsem? cnm tequila çekti sankim hayde bakalım[signature][hline]Your Ad Here!
  • Yeni Oluştur...