Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 NetLimiter 3 güzelmiş ama beleş değil, buna benzer program var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Evet bana da lazım şöyle limit koyucu bir program ilaçlı ilaçlı kullanıyoruz hiç içim sinmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 zamanında çok aradıydım ama bulamamıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bitmeter 2 yi kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 deneyeyim onu teşekkürler, 64bit win7'de çalışır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ne için kullanıcaksın? network aktivitelerini izlemek için mi yoksa bw sınırlamak için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Yanlız bitmeter2 olaylara müdahalesi pek olmayan bir program heralde. Sırf monitör edilicekse zaten netlimiterin monitör versiyonu var ücretsiz olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar