Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Besiktas - Genclerbirligi

jacabo

Öne çıkan mesajlar

said:
zydar, 15 Ağustos 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
beşiktaş bala kurtardı, hadi yine iyisin iyisin iyisin, sen işini bilirsin, bilirsin bilirsin.. dım dım dım tıs..

zuhahaha bala kurtardı nasıl bir balbu ben anlamadım... hakem hataları oldu, karsı takımın golunun asistini Okan buruk yaptı(yani biz verdik golu) ayrıca adamlar 20 tane sut cekti 10-12 tanesi kaleye bile yaklasamadı onları neden saydıklarını anlamadım :)[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 15 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
el seka'nın kırmızı kartı sarı kartla atlatılmış
uğur'un kırmızı kartı, kartsız atlatılmış
ahmet yıldırım'ın 2. sarısından önce Youla'nın çekmesini es geçilmesi
90 dakika sahada bjk li futbolcuların katledilmesi
ali güneş'e yapılan eşşek gibi faulun görülmemesi

bunlarada katılmadan geçemiorm ama bence beraberlik ii soç beşiktaş için çünkü gerçekten pozisyon sıkıntısı yaşadık[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zydar, 15 Ağustos 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
beşiktaş bala kurtardı, hadi yine iyisin iyisin iyisin, sen işini bilirsin, bilirsin bilirsin.. dım dım dım tıs..

ya sızı kım yonetıyor ya nerde sızın elebasınız sayıylamı gonderıryor sızı
heh nese saka bı yana bu lafı cıddı soyluyosan zaten konusmak hata :p[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadşlar bırakın kırmızı kartı şunu bunu şimdi hakem hatalı olabilir hangi beşiktaş maçı hatasız yönetildi alıştık artık ona da...

Abi bu DEL BOSQUE ne zaman akıllanacak? 2. hafta oldu hala kaan dobrayı oynatıyor adam ya?!? Kaan dobra,tayfun,okan buruk aynı anda nası oynar ya? ne zaman öğrenecek adam bizim futbolcuları? ne zaman kaan ı çıkarıp sağ tarafa okanı koyacak ortaya sergen i alıp kaptan bozuntusu ahmet yıldırımın yerine ibrahim toramanı koyacak? Bence sağ kanadın değişmez ismi okan olmalı; adam orta saha da oynatıyor sağ tarafta da 70 yaşında kaan dobra oynuyor.Bence 2 maçtır bozuk 11 le sahaya çıkıyoruz...

maç 0-0 dı galba o an gol atmamız lazım kazanmamız lazım DEL BOSQUE efendi oyuncu değiştiriyor, oh be diyoruz nihayet sergen i alıyor oyuna bir de bakıyoruz 17 yaşındaki serdar özkan giriyor oyuna. Ya bu ne biçim iştir? umarım fazla geç olmadan akıllanır DEL BOSQUE 4 puan kaybımız var bari daha fazla olmasın 3. hafta denizli maçında artık akıllansın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 16 Ağustos 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
ya benim anlamadığım kimse uyarmıyor mu niye kaanı oynatıyorsun manyak mısın diye.

tamam yönetici dediğin karışmamalı ama bu seferlik karışın be kardeşim verin adamın eline sözleşmesini postalayın 60 tane sağ kanat oyuncusu var zaten

bu dedıgını tayfur un yapması lazım ama oda ne bok yemeye takım elbıse gıyıp oturuyor madem bı boktan cakmıyor anlamıs deılım

bence ıyı oynymadık ama galıbıyet bızım hakkımızdı
hakem berbattı zaten

bu arada efecık senın teknık dırektor lugu bılmeyen adam real madrıd e super kupayı aldıran adamkı real madrıd tarıhınde ılk aldı raıder ın dedıgı gıbı yeryuzunde almadıgı kupa kalmadı[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

ewet abi del bosque ye bunları anlatacak bi adam lazım.. Bi tane sinan engin lazım bu takıma tayfurun ne bok yediği belli deil.. yada alsın tercümanlarını yanına biraz spor programlarını izlesin tercüme ettirsin.

yada açsın bilgisayarını buyursun forumumuzu okusun :D

[Bu mesaj BJKforever tarafından 16 Ağustos 2004 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...