Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Merhaba arkadaşlar. Biraz eski model Toshiba laptopum son 3 gündür kullanılmaz oldu. Bazen daha ilk bios ekranında bazen ise açıldıktan 20dk sonra kapatıyor kendini. Kapatıyor derken power düğmesinin ışığı yanıyor ama fan susuyor hdd ışığı kapanıyor vs. Pille, pilsiz herşekilde denedim yine yapıyor. CPU sıcaklığına baktım 55derece, ondanda kaynaklanmıyor. Başka neden yapabilir böyle birşeyi??? Farklı ram kullandım yine kapanmaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 pilli, elektriksiz denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 yazmıştım ama yine yazayım; sadece batarya, batarya+elektrik ve bataryasız denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Kimsenin bilgisi yok galiba, yalan oldu güzelim laptop=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar