Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben, kendim ve O


GE-TA

Öne çıkan mesajlar

said:
Sevmek, hemde hiç sevilmeden, tanrım ne hoş
Aşk dediğin karşılıksız olmalı.


Ben bu işlerin adamı değilim aslında. Hemde hiç değilim. Gönlüm okadar uzaktaydıki bu konulara. Ne olurdu görmeseydim onu. Ben mutlu idim kendimle yalnızlığımla. Arkadaşım yada dostum yoktu ama olmadığını da bilmezdim zaten. İhtiyacım olmadı ki onlara. Ben ve kendim fazlası ile yetiyorduk bu dünyaya.

Sonra, ya sonra ne oldu? Kendim beni aldattı. Ben sadece ona bakmıştım, ama kendim daha fazlasını gördü. Ahh aptal kendim. Sadece ikimizin olduğu dünyada seni sadece ben paylaşabilirim. Bunu bilmiyor musun? Ben senin aptallığını çekmek zorunda mıyım? Seni susturmayı hep başarıyordum. Bu kez de susturmama niye izin vermedin? Bu yazıyı ki ben yazıyorum yazdıran yine sensin. Yine rahat durmuyorsun. Dünyamızda olmayanlar bunları bilse ne olur ki? Peki peki, bir kez daha hata yap, söyle anlatayım onlara. Müdahale edeceğim ama... Beni durduramazsın.

Evet ben baktım, sen sevdin onu. Hemde çok sevdin. İnat ettin, sormamı istedin severmi seni diye. Sordum. Sordum yaa, sordum da mutlu mu oldun? Aksine başıma katmerli bela oldun. Sevmezmiş işte. Ne sanıyordun ki, seni benden başka seven olabilir mi? Hem sevse ne olur? Bu dünya 3'ümüze yeter mi sanıyorsun? Yetmiyeceğini ve onu eklemenin tek yolunun beni yok etmek olduğunu da çok iyi biliyorsun. Sen aslında hainsin oğlum!

Üzerinden neredeyse 1 yıl geçti. Sen dahayla onu seviyorsun. Onunla hiçbir şey paylaşmasanda onu seviyorsun. Seni sevmesede onu seviyorsun. Karşılıksız seviyorsun. Beklentisiz seviyorsun. O bilmese de sevgilerin en büyüğünü veriyorsun. Yıllarca kimselere veremediğin, senin vermene engel olduğum o sevgini kusuyorsun. Aşkların en büyüğünü yaşıyorsun ve benimle paylaştığın tek şey acın. Belkide öcünü alıyorsun. Aman! İstemem zaten senden gelen herhangi birşey. Hayır! Kıskanç da değilim. Bıktım senden, sorumsuzluğundan, duygusallığından. Benim erdemim sabır gücüm mantıktır oğlum! Anlıyacaksın sabır neden erdemdir. Mantık niye güç.

Harca bakalım sevgini, tüket kendini kendim. O sevgi, bilmiyorum biter mi ama biterse bu dünyada sadece ben kalacağım. Sadece ben ve senden geriye yadigar kalan destansı aşkın. O sevmesede...

İşte ozaman, ben meyvelerini toplarken, anlıyacaksın sabır nasıl bir erdemdir. Çünki ozaman ben daha da yalnız olacağım. Ve daha da güçlü olacağım, eskisinden de çok. Ama çok korkuyorum,

çünki sevgin değil tükenmek azalmıyor bile...[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

[Bu mesaj GE-TA tarafından 18 Ağustos 2004 05:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Karamurat: Aslında karamsarlık yok, benim kendimle olan sıradan kavgalarım temelde. Bu aralar kendimle pek geçinemiyorum olay o. (Şizofreniye giriyor mu bu davranış şekli?)

@fizban: Noktalama olarak cümleleri gereğinden fazla ve kural dışı bölmelerimden bahsediyorsan öyle olması gerkiyordu. Virgül ile birleştirebileceğim tonla cümle var ama virgül cümleleri uzattığı gibi onları verimsiz yapıyordu. Başka bir hata ise gözüne çarpan söylersen hoşuma gider.

Yazım hatalarından da bir kuple rica etsem çok şey mi istemiş olurum?

ps: Kişisel algıladım bile kaçarın yok. Hemen adres alayım. Yazıyorum söyle... :-P[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...