Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya telefon kablosu jacki takmak ne zahmetli iş öle

elma

Öne çıkan mesajlar

abi fıttırdım bi jack takıcam 2 saat uğraştırdı.

elimde boş jack var bir de kablo var bir de özel pensesi var böle ethernet ve telefon ucu sıkıstırmak için. tam kabloları koyuyorum aha şimdi bastırıcam sıkıstırcam olcak bitcek diyorum .. elimde kalıyo kablo bazen de fazla bastırıyorum jack kırılıyo. 10 tane heba ettim bi tane kabloya uç yapmak için.[signature][hline]www.elma.forumu.com
Sosyal ağlarda paylaş

kablonun uçlarını tamamen eşit kesiceksin ve soymuyacaksın ve kablonun dışını 1.5cm falan soy rahatca yerlerini değiştirebilesin bütün kablolar aynı hizaya gelip jackin arkasına dayanınca pense ile abanmadan sıkıcaksın bukadar zormu:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

yada en temizi hazır yapılmış jack bul sonra kabloları birbirine ekle[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

Sen iki saat uğraşma diye o işi elektrikçiler yapıyor ve bundan para kazanıyorlar. Herşeyi (bulaşık deterjanını, traş bıçağını, ekmeği, krom kaplamayı, 62'den tavşanı...)biz yapabilseydik ekonomi dururdu.

Velhâsıl, git ve bir tane edin. Kısa ve acısız olacaktır. Yok eğer deneyeceğim ve başaracağım diyorsan ve bu tür bir olaya ilk defa girişeceksen bi kutu daha uç al. Artanı bana getir, biraz idman yaparım.[signature][hline]Berkin Bozdoğan

Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir,
Tekdir ile uslanmayanın hakkı rokettir.
-Ziyâ Paşa, Q3 Sunucu Kayıtları
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...