Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ekşi'ye bakınayım, hiç bakmamıştım. ya çok kararsızım çok ama gitmeyide çok istiyorum. sanırım şu ders olayını halledersem gideceğim. bu arada başvurumu falan filan yapıp son anda vazgeçersem bir şey olur mu? birde isveç'ten önce koç-sabancı zirvesi mi yapsak? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 orc_lord said: ekşi'ye bakınayım, hiç bakmamıştım. ya çok kararsızım çok ama gitmeyide çok istiyorum. sanırım şu ders olayını halledersem gideceğim. bu arada başvurumu falan filan yapıp son anda vazgeçersem bir şey olur mu? birde isveç'ten önce koç-sabancı zirvesi mi yapsak? :P ekşi'yi sonuna kadar oku bence, 10 yıl da uzatsa okulu giderdim diyen adamlar yazıyo orda :D son anda vazgeçsen sanırım baya bi sıkıntı olur ama zorla tutup gönderemezler sonunda, bir yaptırımı yoktur heralde. muhtemel bir Sabancı - koç zirvesi için tuzla'ya gelmeniz lazım, zira sabancılılar olarak sayıca domine ediyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Elma_v2 said: orc_lord said: ekşi'ye bakınayım, hiç bakmamıştım. ya çok kararsızım çok ama gitmeyide çok istiyorum. sanırım şu ders olayını halledersem gideceğim. bu arada başvurumu falan filan yapıp son anda vazgeçersem bir şey olur mu? birde isveç'ten önce koç-sabancı zirvesi mi yapsak? :P ekşi'yi sonuna kadar oku bence, 10 yıl da uzatsa okulu giderdim diyen adamlar yazıyo orda :D son anda vazgeçsen sanırım baya bi sıkıntı olur ama zorla tutup gönderemezler sonunda, bir yaptırımı yoktur heralde. muhtemel bir Sabancı - koç zirvesi için tuzla'ya gelmeniz lazım, zira sabancılılar olarak sayıca domine ediyoruz :D ooyşh, sabancı dediğin gebze'ye çok yakın yahu. bildiğin izmit'de :P şöyle daha orta bir yerlerde görüşüp zirve yapsak olmaz mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Sali gunu stockholm, carsamba umeå'dayim, ilgili arkadaslara duyurulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 orc_lord, okulunu uzaticaksan ben olsam gitmezdim, ama eger 4. sinifi eziyet haline getirip 4 senede bitirme ihtimalin varsa git. inanilmaz bir tecrube cunku. cok ozledim lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ya penth denk getirebildiğim dersleri denk getirerek aktarmaya çalışacağım ama gelmeyenleri alacağım elective'ler gibi transfer etmem gerekicek. elective olarak transfer etsem bile bazı dönem açılmayan dersleri falanda çok iyi hesaplamam lazım. gitmeyide oldukça istiyorum aslında. peki ileride iş yada akademik anlamda bir katkısı olur mu? birde isveç'te staj olayları falan hakkında bilgin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 master yaparsan eger staj icin kalirsin buyuk ihtimal, sonrada is bulup kalma ihtimalinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 orc_lord said: ya penth denk getirebildiğim dersleri denk getirerek aktarmaya çalışacağım ama gelmeyenleri alacağım elective'ler gibi transfer etmem gerekicek. elective olarak transfer etsem bile bazı dönem açılmayan dersleri falanda çok iyi hesaplamam lazım. gitmeyide oldukça istiyorum aslında. peki ileride iş yada akademik anlamda bir katkısı olur mu? birde isveç'te staj olayları falan hakkında bilgin var mı?evet var ama az sayida benim tanidiklarim arasinda 1/40 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 oyy, o zaman hiç öyle hayaller falan kurmamalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Bu vizedir mülakattır falan nasıl işliyor konsoloslukta? mülakat diye bir şey oluyor mu biz öğrencilere, oluyorsa nasıl şeyler soruluyor vs? Bi de vize ne kadar zamanda elimize ulaşır ve bize verilen isveç schengen vizesi olacak değil mi, yani başka bi vizeye gerek duymadan avrupada takılabilcez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Nekadar zamanda ulasir ve mulakat yapiyolarmi bilmiyorum, sanirsam hafiften normal turistik vize basvurusu gibi. Mulakat olacagini sanmiyorum, vizede 1 en fazla 2 aya ciksin, tam kesin bi bilgim yok bu konuda ama. Onun disindaevet schengen vizesi, butun avrupayi dolasabilirsin o vizeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 dsfs, dabil post oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 elma said: Bu vizedir mülakattır falan nasıl işliyor konsoloslukta? mülakat diye bir şey oluyor mu biz öğrencilere, oluyorsa nasıl şeyler soruluyor vs? Bi de vize ne kadar zamanda elimize ulaşır ve bize verilen isveç schengen vizesi olacak değil mi, yani başka bi vizeye gerek duymadan avrupada takılabilcez? Vizede mülakat yok. Sabah erkenden gidip adını sıraya yazdırmak gerekiyor. Çünkü vize ile ilgili çalışan bölüm günde 45 dakika (ya da 1 saat)bu işlerle ilgileniyor. Erken gidip sıraya girerseniz o gün işinizi halledersiniz. Yoksa diğer gün yine erken gidip sıraya girmeniz lazım. Ayrıca öğrenci olduğunuzu söylerseniz önceliğiniz var, ilk öğrencilerin işlemlerini yapıyorlar. Erasmus için 5 iş gününde veriyorlar vizeyi, yüksek lisans için gideceklere 6-8 hafta arası veriyorlar. Yüksek lisam için gidenlerden vize başvurusu olarak 200 TL alıyorlar. Erasmus hakkında bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 istanbul vize diye bir firma yapıyormuş isveç vize zımbırtılarını. gerekli belgeler arasında askerlik belgesi falan var. Buna gerek var mı gerçekten? Yani erasmusa giden üniversite öğrencisiyiz sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Istanbul vizeyi arasan ya moruk, istanbul konsoloslugu ora ile calisiyo buarada. Ankarada bireysel basvuru yapiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Turistik vize işlerini istanbul vize yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ben de önümüzdeki sene düşünüyorum bakalım benim bölümden sadece göteborga var (Göteborgs Universitet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 istanbul vizeyi aradım erasmus zımbırtılarına bakmıyolarmış, direk konsolosluğa başvurmam gerekiyomuş.. Konsolosluk da çok ilgili valla pazartesi-perşembe 14.00-16.00 arası ilgileniyolar bi tek vize işleriyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 E olm bu isler böyle, oturum alcan sen binevi, uzun sureli vize iste. Istanbul vize sadece turistik vize ile ilgileniyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 elma nasıl gidiyor İsveç işleri? bende istanbulvize'yi aradım fakat onlar Erasmus'la ilgilenmiyorlarmış. en fazla 3 aya kadar olan vizelerle ilgileniyorlarmış. konsolosluğu benimde aramam gerekiyor ama bir türlü saatini denk getiremiyorum. öğrenirsen prosedürü ve belgeleri bana da haber verir misin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Birşey soracam bu masterportal.eu da baktığım Chalmers University of Technology - Automotive Engineering , M.Sc. için Annual Tuition Fee: Free diyor ancak kendi sitelerine girdiğimde benden 80000-13000sek kadar para talep ediyorlar e hani beleşti bu program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bu erasmus için verilen niyet mektubuna gerçek niyetimi söylesem alırlar mı? Kabul olur mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 NolaxThensbane said: Birşey soracam bu masterportal.eu da baktığım Chalmers University of Technology - Automotive Engineering , M.Sc. için Annual Tuition Fee: Free diyor ancak kendi sitelerine girdiğimde benden 80000-13000sek kadar para talep ediyorlar e hani beleşti bu program? abi artık mastır beleş değil isveçte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 benim maile de isveç'te master yapacaklara yönelik bir burs duyurusuyla ilgili bişeyler geldi neme lazım koyayım buraya belki birinin işine yarar: Öğrenci İşleri » Forumlar » Duyurular (Lisans Öğrencileri) » Yurt dışı Yüksek lisans burs duyurusu Yurt dışı Yüksek lisans burs duyurusu yazan Araş. Gör. Barış Gök - 2 Aralık 2010, Perşembe, 13:11 Sevgili Arkadaşlar, Özellikle son sınıftaki arkadaşlarımı ilgisini çekeceğini düşündüğümüz aşağıdaki burs duyurusunu dikkate alın lütfen. Türkiye'ye 25 öğrencilik kontenjan verilecekmiş. Hepinize başarılar. Dear former and present Scholarship holders, The application period for the Swedish-Turkish Scholarship program opens next week and I would like to ask for your help to spread the attached information about the scholarship program to anyone you think might be interested. As you might know, Sweden is introducing tuition fees for master level studies in January 2011 for students coming from countries outside Europe. Our budget has been increased due to this and will cover both tuition and living costs as from the start of the next academic year. It is therefore even more important to get the word out. PhD studies and research will still be free from tuition. I think I will be able to distribute around 25 scholarships for the academic year 2011/2012, but since the tuition differs from program to program it might be possible that we´d fit in even more scholarships. Further information will be available on www.studyinsweden.se from next week. Thanks in advance for your help! Rita Wikander Bu mesajı konu içinde göster EGE ÜNİVERSİTESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar