Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Topic açılmış ders çalışırken ne dinlenir diye yardımcı olurken bir anda kendimi playlist hazırlarken buldum =) baktım kafa dinlerken de çok iyi gidecek bir playlist, ayrı bir topicde size sunayım dedim, önerilere, eklemelere açık bir playlist... Aerosmithler hole in my soul amazing crazy crying dream on Alanis Morisette one hand in my pocket You learn Ironic Bon Jovi dry county bed of roses always in these arms livin' on a prayer Bryan Adams everything i do ever loved a woman buena vista social club chan chan guantanamera coldplay don't panic the scientist trouble yellow Cranberries daffodil lament ode to my family just my imagination linger animal instinct Cordell Depeche Mode Enjoy the silence walking in my shoes dream on personal jesus dire straits brothers in arms sultans of swing duran duran come undone ordinary world enigma mea culpa back to the rivers of belief light of your smile return to innocence Guns&roses november rain sweet child o' mine paradise city one in a million patience don't you cry tonight Kenny G Havana How could an angel everytime i close my eyes Led zeppelin stairway to heaven babe i'm gonna leave you Massive attack karmacoma sly spying glass 3 Moby in this world porcelain natural blues Nirvana Polly the man who sold the world something in the way where did you sleep last night about a girl all apologies dumb oasis champagne supernova wonderwall live forever don't look back in anger stop crying your heart out opeth to bid you farewell face of melinda benighted hope leaves queen bohemian rapsody i want to break free the show must go on Radiohead karmapolice paranoid android red hot chili peppers road trippin' breaking the girl under the bridge Scorpions send me an angel still loving you wind of change st. germain so flute sure thing (alınacak albüm, près du café idi sanırım ismi...) sting fragile englishman in new york it's probably me mad about you shape of my heart u2 one with or without you stuck in a moment staring at the sun walk on Portishead Roads only you chet baker my funny valentine albümü tekli şarkılar nick cave - as i sat sadly by her side system of a down - roulette bill withers - ain't no sunshine marvin gaye - ain't no mountain high enough[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 oha bu $arkılarla aynı süre zarfında ders çalı$ıcaksan helal olsun valla benim hayatım boyunca bütün calı$tıgım zamanları toplasak bu kadar etmez heralde
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 fini dolo - a little pain[signature][hline] [ quote ]Antimodes52, 17 Ağustos 2004 01:10 tarihinde demiş ki: Bu adam da benden 10 kilo fazla olup benden az kilosu olan kişilik[ /quote ]
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Ian Anderson, 1995'te çıkan Divinities: Twelve Dances with God albümü (Enstrümental) Loreena McKennitt, nesi varsa bu kadını artık :) Enya, Only Time arka arkaya dinginlikten ölene kadar dinlenebilir. Fazla bilgim yok hatun hakkında, muhtemelen bütün eserleri huzur vericektir.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online [Bu mesaj Qui tarafından 17 Ağustos 2004 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 iron maiden - trooper blind guardian - im alive opeth - master's apparantice death - bite the pain kreator - phobia dinle konsantrasyon falan kalmaz:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Intahar list olmuş bu. Karma police napıyor orada ahah.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 harbi ya benim ders çalışmaya çalışırken my dying bride-opeth-lacrimas döşemem gibi olmuş full playliste :) ben söliim bi skm çalışılmıo össye hazırlananlara tavsiye :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 - Abi yavaş sür dökülecem.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Haha alexi ben mi anlatmıştım o olayı sana?[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Opeth-Credence Opeth-Requiem Bunlarda güzel :).[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Ders çalışırken sabit bir ritmi olan müzik dinlerseniz düşünme ve öğrenme kapasiteniz artar.Sabit ritimli müzikler beyni bir düzene sokar ve karışıklığı engeller vs... Klasik müzik ve Türk Sanat Müziği ders çalışırken en güzel giden müzik türleriymiş. (Ama araştırmayı hindiler üzerinde yapmışlar)[signature][hline]Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Guns N' Roses-Estranged eklemeyi unutmuşsun bir de Mötley Crüe-Home sweet home tavsiye edebilirim Megadeth-A tout le monde la birlikte[signature][hline]administrator error
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: John_Petrucci, 18 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: Ama araştırmayı hindiler üzerinde yapmışlar :D :D :D[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Öne çıkan mesajlar