Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu gece düzenlenecek 16 kişilik one shot turnuva

LombaK_Knight

Öne çıkan mesajlar

Harbi yani bi daha trunuvaya girersem öpsünler beni.. Adamlar Diamond biz çerez olduk arada..

Düşüncem :

İnsanların ligine oynadığı maç sayısına göre sınıflandıralım. Yani bana ilk turda Diamond ligde çok iyi oynayan bir arkadaş çıktı. Böyle Oturdum onu izledim ^_^

Mesela katılacağı zaman

Ligde oynadığı maç : 21 8 w 13 l

Divison : bronze

bu duruma göre bronze silver aynı torbada / gold platin aynı torbada / diamond ayrı bir torbada olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

Biz LombaK olarak (Huun + Ben) bu olayı düzenli bir hale getirmeye karar verdik. Yani her hafta olmasa bile 2 haftada bir düzenli olarak yapıyoruz bunu. Bir dahaki turnuvayı Huun düzenleyecek. Bu sefer ben oyuncu olarak katılırım.

Bu turnuva ile ilgili en ciddi sıkıntı benim oyuncuları birer birer invite edip launch ediyor olmamdı. Daha önceden katılımcıların belli olması lazım. Böylece forumdan birbirlerini bulup haberleşebilirler.

Çifte elemenin uzun sürmesi ile ilgili şikayet var ama ben bundan başka bir sistemin çok adaletsiz olacağını düşünüyorum. 2 güne yayarız gerekirse ama çifte elemeden vazgeçmeyelim diyorum ben. Fikirlerinizi yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Update...

Evet arkadaşlar sadece final maçı kaldı geriye:

Mavi köşede undefeated Terran Memphis!!!

vs

Kırmızı köşede Losera düşen ama daha bir hırsla geri dönen Fevax!!!

Foruma ne zaman maçı yapacağınızı yazın beyler. Stream falan olur.

Ha unutmadan. Memphis 2 maç kazanınca alıyor, Fevax 4 alınca. Onu da belirtelim. Çifte elemenin kuralı böyle.

Attached files
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...