MarinZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 İlginç bir sistem. Ben tekliyi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 super turnuva noob friendly bi kere sdf yk la ne noob friendlisi bi tane diamonddan assa adam yoktu :P.. ellerine saglık lombak super oldu aksam boyunca super maclar izledik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Harbi yani bi daha trunuvaya girersem öpsünler beni.. Adamlar Diamond biz çerez olduk arada.. Düşüncem : İnsanların ligine oynadığı maç sayısına göre sınıflandıralım. Yani bana ilk turda Diamond ligde çok iyi oynayan bir arkadaş çıktı. Böyle Oturdum onu izledim ^_^ Mesela katılacağı zaman Ligde oynadığı maç : 21 8 w 13 l Divison : bronze bu duruma göre bronze silver aynı torbada / gold platin aynı torbada / diamond ayrı bir torbada olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ya ozi atlaya atlaya mı okuyosun threadleri :P söylediğin şey önerildi çok kez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 direk sondan okudum abi :)) geç kaldık biraz sabah işe geldim direk sondan bakınca böyle oldu pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 gördük ki çok rahat turnuvaları kaldırabiliyoruz bunu bir rutine soksak çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Biz LombaK olarak (Huun + Ben) bu olayı düzenli bir hale getirmeye karar verdik. Yani her hafta olmasa bile 2 haftada bir düzenli olarak yapıyoruz bunu. Bir dahaki turnuvayı Huun düzenleyecek. Bu sefer ben oyuncu olarak katılırım. Bu turnuva ile ilgili en ciddi sıkıntı benim oyuncuları birer birer invite edip launch ediyor olmamdı. Daha önceden katılımcıların belli olması lazım. Böylece forumdan birbirlerini bulup haberleşebilirler. Çifte elemenin uzun sürmesi ile ilgili şikayet var ama ben bundan başka bir sistemin çok adaletsiz olacağını düşünüyorum. 2 güne yayarız gerekirse ama çifte elemeden vazgeçmeyelim diyorum ben. Fikirlerinizi yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 abi final ne oldu ya? Replayler nerde? turnuva güzel başladı gitti ama sonuç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Sonuç bir anda olan bir şey değil. Zaten turnuva henüz bitmedi. Ama şu ana kadar oynanmış maçların sonuçları chartta var. Az yukarıda detayı var zaten kim kaldı hangi durumda vs. Replayleri de oyuncular Huun'a mail atacak o da tasnif edip yayınlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 replay konusunda da bişe düşünmek gerekecek. şu ana kadar sadece bir kişi göndermiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Agbi iste biraz zahmetli bir olay replay mail atmak, ondan çok umudum yoktu benim de. Biraz sıkıştırmak lazım gençleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ben sildim benim macları, yanlıslıkla.. unuttum o repleri klasoru bosalttım benden mail beklemeyin :( ayrıca herkeze invite etmek yerine o charta nick.code yazarsını, insanlar charta bakarak rakibine ulasır macını yapar sonucu hakeme bildirir cifte eleme güzel wcg style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Bence sistem çok güzel. bende bi kaç maç var replay olarak. gönderebilirim. memphin de bi kaç oyununa girmiştim şansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Bende baya bir replay olması lazım, dışarı çıkıyorum şimdi, eve dönünce yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 az önce oynadık tunca ile 2-0 aldı. geriye bi tek final kaldı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Update... Evet arkadaşlar sadece final maçı kaldı geriye: Mavi köşede undefeated Terran Memphis!!! vs Kırmızı köşede Losera düşen ama daha bir hırsla geri dönen Fevax!!! Foruma ne zaman maçı yapacağınızı yazın beyler. Stream falan olur. Ha unutmadan. Memphis 2 maç kazanınca alıyor, Fevax 4 alınca. Onu da belirtelim. Çifte elemenin kuralı böyle. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 hocam 4 cok hardcore olmamis mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 2-1 baslasinlar. ilk 4 yapan alsin. oyle yapiorlar cifte elemede loserdan cikarsa ayni oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 en azindan 3 mac donseymis. hem final falan 3/5 olaydi bari? daha cok cekismeli mac izlerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bo5 olsun, memph 1-0 önde başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 avans olsun anca eşitlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 1. olan benle oynama hakkını kazancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 oha tunca'ya bak, avans diye dileniyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 2-0 zaten yenmiş memph. 5 maç oynanacaksa 2-0'dan devam etmesi gerek ama 1-0 daha makbul gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 huun said: oha tunca'ya bak, avans diye dileniyor resmen. hayır lan ben istemiyorum memphise avans olsun işte ii böle euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar