Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu gece düzenlenecek 16 kişilik one shot turnuva

LombaK_Knight

Öne çıkan mesajlar

Son chart durumu.

Arkadaşlar bugünlük ara verdik. Zaten 2 maç kaldı charttan da görüleceği üzere.

Fevax ne zaman müsait olursa ona göre ayarlanacak. Bir kaç güne olur diye düşünüyorum.

Uzun zamandır ilk kez turnuva yapıyorum, acemiliklerim olduysa kusura bakmayın (oldu evet).

Charta bakmaya üşenenler için

Winners Finalist: Memphis
Losers Finalist: Baaluo vs Fevax galibi

Herkese iyi geceler.

Attached files
Sosyal ağlarda paylaş

çift eleme usülü turnuva. kaybedenler, kaybedenler grubuna düşüyor ve turnuvaya oradan devam ediyor. eğer bu grupta da maç kaybederse oyuncular eleniyorlar.

finalde 5 maç üzerinden kaybedenler ve kazananlar grubunun galipleri maç yapıyor. kazananlar grubundan gelen 2 maç alırsa turnuvayı kazanmış oluyor. kaybedenler grubundan gelenin 4 maç alması gerekiyor.

yukarıdaki şemayı incelersen -ki bundan sonra bunu kullanacağız- daha rahat anlarsın. her maçın sol tarafında kodları var.

1. maçın mağlubu L1 yazan yere geliyor. 2. maçın mağlubu L2 yazan yere ve böyle gidiyor. bugünkü gibi ufak karışıkları engeller diye düşünüyorum bu şema. herkes galip ya da mağlup olması durumunda nereden devam edeceğini görebiliyor kolaylıkla.

Sosyal ağlarda paylaş

çift eleme aslında iyi oyuncuları turnuvada uzun süre tutup ilgiyi ayakta tutmak için düşünülmüş bir sistem. tek elemeye göre kısmen daha adaletli.

ne var ki; biraz uzun sürüyor. 16 kişi tek gecede bitmedi. turları tek maç üstünden yapabiliriz, tek eleme usülüne geçebiliriz ya da tek gecede bitmesi gerekmiyor diyerek mevcut şekilde devam edebiliriz.

bu turnuvaları bundan sonra düzenli şekilde yapmaya karar verdik. bu sebepten görüşleriniz önemli. lütfen düşüncelerinizi yazın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...