BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 2-1 aldı exile :d beyin lagı yaşadım son 2 maç direk. durup bakınıyorum arada "napıcaktım lan ben" diye 10 saat sc2 nonstop yaramıyormuş insana :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Final noldu? + bu double eleme sistemini tutmadım hiç. Edit: daha oynayacaksınız peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 arkadaşlar replerinizi pymk(et)hotmail.com adresine yollayın lütfen. düzenleyip verelim downloada. ayrıca final maçı da yarına kaldı saatin geç olmasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Final maçını yarına erteledik. Fevax vs şu an oynanan maçın (Sepulcher vs Baaluo) galibi finale çıkıcak losersdan öteki finalist de Memphis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 turnuva izlemek istiyenler burdan devam edebilir http://events.mlgpro.com/takeovers/procircuit/titles/starcraft?site_id=mlgpro machineın macı var sanırı msırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 kaybedenler niye finale kalıyo, memph şampiyon işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ya bi şey dicem herkes harap oldu sepulcherla fevaxı da şimdi mi oynatıcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 yok baal ile sepul son macı yapıyorlar. onların galibi yarın fevax ile oynuyor. o maçın da galibi memphis ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ben turnuvanin mantigini anlamadim ya. Su sistem nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 şöle ilk turda elinenler bekliyo, sonra onlar ikinci turda elinenlerle oynuyo kaybedenlerden kazananlar 3. turda elenenlerle oynuyo. böle böle ilerliyo işte sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 yenilenleri yenenin final oynamasını ben de anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 2. kez kaybeden eleniyor lan işte neyi anlamadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Son chart durumu. Arkadaşlar bugünlük ara verdik. Zaten 2 maç kaldı charttan da görüleceği üzere. Fevax ne zaman müsait olursa ona göre ayarlanacak. Bir kaç güne olur diye düşünüyorum. Uzun zamandır ilk kez turnuva yapıyorum, acemiliklerim olduysa kusura bakmayın (oldu evet). Charta bakmaya üşenenler için Winners Finalist: Memphis Losers Finalist: Baaluo vs Fevax galibi Herkese iyi geceler. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 çift eleme usülü turnuva. kaybedenler, kaybedenler grubuna düşüyor ve turnuvaya oradan devam ediyor. eğer bu grupta da maç kaybederse oyuncular eleniyorlar. finalde 5 maç üzerinden kaybedenler ve kazananlar grubunun galipleri maç yapıyor. kazananlar grubundan gelen 2 maç alırsa turnuvayı kazanmış oluyor. kaybedenler grubundan gelenin 4 maç alması gerekiyor. yukarıdaki şemayı incelersen -ki bundan sonra bunu kullanacağız- daha rahat anlarsın. her maçın sol tarafında kodları var. 1. maçın mağlubu L1 yazan yere geliyor. 2. maçın mağlubu L2 yazan yere ve böyle gidiyor. bugünkü gibi ufak karışıkları engeller diye düşünüyorum bu şema. herkes galip ya da mağlup olması durumunda nereden devam edeceğini görebiliyor kolaylıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 aquila said: yenilenleri yenenin final oynamasını ben de anlamadım. Losersdan gelen 4 maç kazanmak zorunda winnerdan gelen 2 tane kazanınca alıyor turnuvayı. Böyle dengeleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 yenilerek final mi oynanir? Delikanliliga sigar mi? Sigarsa ne kadari sigar ne kadari disarda kalir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Ayrıca bütün replayları Huun'un maile atın. O tasnif edecek. Saol be kardeşim. Canım çıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 saka yaptim ya elinize saglik valla. Mantikli bir sistem olmus suphanallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 güzel ve sorunsuz oldu gene ben vs exile maçı dışında bir sakatlık çıkmadı eline saglık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 oyunda da söyledim burdan da söyliyim çok temiz organizasyon oldu eline sağlık. Desu'ya ve Seele'ye de ayrıca teşekkürler stream için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 turnuva icin teşekkürler arcane. tat kattın resmen patinin starcraft sahnesine. bi daha yapmak istersen sevgiyle yardım etmek isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 her oyuncu 2 kez yenildikten sonra eleniyor? evet. Peki, memphis finalde yenilirse, final maçı tekrar oynanmalı o zaman xD ha finalde istisna var tabi doğru. Organizasyon düzenli şekilde işledi gerçekten teşekkürler bunun için ama double sisteme hala sıcak bakmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 dışarda olduğumdan katılamadım da ne oldu şimdi durum merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 çift eleme aslında iyi oyuncuları turnuvada uzun süre tutup ilgiyi ayakta tutmak için düşünülmüş bir sistem. tek elemeye göre kısmen daha adaletli. ne var ki; biraz uzun sürüyor. 16 kişi tek gecede bitmedi. turları tek maç üstünden yapabiliriz, tek eleme usülüne geçebiliriz ya da tek gecede bitmesi gerekmiyor diyerek mevcut şekilde devam edebiliriz. bu turnuvaları bundan sonra düzenli şekilde yapmaya karar verdik. bu sebepten görüşleriniz önemli. lütfen düşüncelerinizi yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 guzel cift eleme. gayet iyi dusunulmus bir sistem. yayilsin 2 3 gune acelemiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar