jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya ad aware gunde 3 kez calıstırır oldum herseferınde 100 un uzerınde buluyor bunu nasıl engelleyebılırım acep bu kadar fazla nasıl bulasıyorlar?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 firewallı açıcaksın xpnin :D Ohbea format attım 98 rulez.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 1- firewall kurabilirsin. (zonealarm tavsiye edilir) 2- virüs taraması yaptırabilirsin (virüs ayarında ad-aware'in kaçırdığı bir kurtçuk diğerlerini toparlıyor olabilir) (av-guard tavsiyemdir) 3- spy sweeper'ı indirip daha detaylı arama yaptırabilirsin. 1 ve 3 için download.com'a 2 için www.free-av.com'a gidebilirsin.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 firewall kullanacaksin... zone alarm veya norton personell oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 heh kullandım vırus prog mı buldu otomatık sıldı ve sonucta hersey gıttı format attım narutonun bolumlerı yen ındırdıgım we8 ve daha nıcelerı uhuhuh[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 . [Bu mesaj Criminal2 tarafından 18 Ağustos 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ben pccilin + zonealarm kombosunu kullanıyorum walla ne diyim bilgisayarım sapasağlam :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar