Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Şu toss savunma tartışmasını toss stratejilerine alsak ya? Çünkü biz de 2 toss oyuncusu olarak baya sıkıntı yaşıorz ling rushlara karşı. Mum_Chamber said: Deacon said: adam hakkaten oyunu öğrenmek yerine sadece 4gate yapıyor ve şansına işte 4-5 tane üst lig kazanmış ve direk platinuma çıktı. cikar da kalamaz ki orda? kalamamasi lazim. Bence de kalamayacak ama bakalım. Zaten 7-8 galibiyeti var çok az maç yaptı. Lig atlama olayı garip biraz ama sonuçta adam kazanıyor sırf 4gatele :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mum_Chamber said: Deacon said: adam hakkaten oyunu öğrenmek yerine sadece 4gate yapıyor ve şansına işte 4-5 tane üst lig kazanmış ve direk platinuma çıktı. cikar da kalamaz ki orda? kalamamasi lazim. daminda bile cıkar. kac mac yaptım diamondda bütün zergler 8 işci all in zergling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 "iyi oyuncu rush yapmaz iyi oyuncu da rush yemez" diye bi atasözü vardı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 tunca said: nedanko senin bu lamer taktigi dediğin şeyler BW proleague'de bile yapılıyor hala. sırf bu bile söylediğin her şeyi tamamen geçersiz kılıyor. ha cheese ile all-in aynı şey değil, buyur burdan oku doğrusunu http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Cheese http://wiki.teamliquid.net/starcraft/All-in senin verdigin wiki den baktim terran rush i, ev bile basmadan 2 baraka yapion, yaptim 1 saat once, rush yaptim aldim adami, bi anlami yok ama. gerci o taktigi de kullanicam ama defans icin ataktan cok. rush yapan olursa gerci takim arkadasima bende yaparim tabii acimam. zaten takim arkadasima saldiran olursa, adam cok yakinimda ise destek yolluyom genelde, aksi halde counter rush yapiyom, oyle zaten 2vs3 kaldigimiz oyunlari aldik.. bi takim arkadasimi feda ediyom ama, kesin 1 kisi olmadi 2 kisi gidiyo. stratejiden yoksun olduklarindan, ne varsa yolluyo adamlar. bi oyunda adam barakalari isaretlemis bizim takim arkadasina, saldiriyo 2 kisi, salak ben baseini patlatiyom adam halen adam uretip ona saldiriyo. adamda gidiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar