Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Fırtına]Daha hiçbirşey görmediniz...[!]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fırtına gece yarısına doğru etkili olacakmış.
Sabah 7'e kadar sürecekmiş.

Yetkililer bu saat dilimi arasında TRAFIĞE ÇIKILMAMASINI tavsiye ediyor.

Bilginize efem...[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Mesaj tarihi:
valla ztn fırtına namına bişi göremedim yani..son yılların en büyük fırtınası dediler cmt akşamı olmadı paza başlicak dediler şehir alarma geçirildi dedilre hala bekliorz..
umarım olmaz ama fırtına fln..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Mesaj tarihi:
olabilir. zaten levent tarafına baktığımda gördüğüm bulut, filmlerdeki iyi bilge kişilere "A great evil has come" dedirten tarzda.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :)
Mesaj tarihi:
heh parkormandakini görün bide siz :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
-coLdwind-, 16 Ağustos 2004 19:55 tarihinde demiş ki:
olabilir. zaten levent tarafına baktığımda gördüğüm bulut, filmlerdeki iyi bilge kişilere "A great evil has come" dedirten tarzda.

Benim evin üstünde o.
Hep orada.
Ben varım ya.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Mesaj tarihi:
eeee yeter be sabahtan beri şakır şakır....
*casts control weather*[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Mesaj tarihi:
istanbullulardan hızlıyız bandırmada başladı bile hayvanımsı bir yağmur :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
Öyle sübyan bulsam ben,var ya....

Mesaj tarihi:
Cuma akşamı göç eden martılar gördüm.Kesinlikle martıydı ve kesinlikle göç ediyorlardı 'v' şeklinde.ben sırf ördekler öle göç eder sanırdım ama yok kesin martıydı hayvan.bu arada bildiime göre martılar göç etmez.o gün the day after tomorrow geldi aklıma ertesi günde sölediler 10 yılın en büyük yagmuru diye :)
  • Yeni Oluştur...