Joker Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bu gün arabanın suyunu tamamladım, sonra kapağını kapamayı unutmuşum. gittim motordan patır patır ses geliyor, sola çektim ses neymiş diye.. kontağı kapadım motor durmadı. vurdurup durdurdum. conta yakmış.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 kişisel algılama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 440 lira girdi az önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 telli contayı plaka alıp kendin kesceydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 440 liraya benim motosikletimin 4 senelik aküsü alınıp, üstüne 4 adet dürüm kola yeniliyor, düşün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ucuz kurtulmuşsun gine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 gine mi? canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mustaYfa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ayni sey basima geldi su koymayi unuttum 12 km gittim araba stop etti kontak ile clsmadi duz kontak ile calistirdim arac rolantide durmuyor stop ediyordu isiklarda beklerken stop etti bu arada isiklara gidinceye kadar hararet ibresi firladi bir den isiklar da 1 km var yada yok sonra tekrar ıskılarda calistirdik beyaz duman atti yaga su karisti yani conta yi yakti bu araba segman sarmismidir bu arkadas 400 kusur liraya hallettirmis ben tamircilere aynen boyle anlattim muhtemelen sadece conta degisecek belki kapakda taslaancak bunun da kapagı taslanmisdir ben bu isin fiyatini sordum 1000 dien oldu 1500 dien oldu makul olan fiyat arkadasin ki gibi sonucda ust blok sokulup bir kac islem yapialcak 1500 liraya motor yapilir diye biliyorum isyan ettirdiler bana tavsiyeleriniz nedir arkadaslar izmirliyim... TESEKKURLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 RICA EDERIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar