Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 dublajlı bi film indirdim, acep ingilizce ses dosyası gibi bişey var mıdır? böyle altyazı gibi atıversek içine, doğru düzgün duysak sesleri? tr dublaj dosyaları var bildiğim kadarıyla. var mıdır bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yeni film indir ne uğraşıyon aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 off evlat acısı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 dual audio değilse bittin dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ingilizce "ses izi" bulabilrsen vlc player felan üstüne koyabiliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Dalga gectiginiz kecinin laneti bu dostum. Beter olsun diye meliyormus su anda haberi geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ingilizcesini tekrar indir arkada başka bi playerla aç önceki indirdiğinin sesini kıs izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Çoğu türk sitelerinde stream olarak sadece dublajlı izletiyorlar fitil oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Fistan said: ingilizcesini tekrar indir arkada başka bi playerla aç önceki indirdiğinin sesini kıs izle ahaha süper yöntem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 www.sharebus.com a bir bak orada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 di said: Dalga gectiginiz kecinin laneti bu dostum. Beter olsun diye meliyormus su anda haberi geldi =) bi daha kecilerle dalga gecmicem anladim =) Fistan said: ingilizcesini tekrar indir arkada başka bi playerla aç önceki indirdiğinin sesini kıs izle parlak fikirelli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar