GM-Azrael Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Evde iki bilgisayar arasında ev içi basit bi network kurdum hub ile... 1.Bil 2.Bil Zone alarm kurulu Zone alarm kurulu Diğer bile Erişim var Diğer bile Erişim var Net var Net yok Ama birinci bildeki Zone alarmı kapayınca 2.Bilde net oluyo ama 1.Bil Korunmasız kalıyo....Nasıl haledebilirim bu sorunu??? Modemim 1.Bilde Kablo modem kullanıyorum.... Zone alarmdan ip leri trusted hala getirmem sadece erişimi sağladı ama 1.Bilden 2.Bile net gitmiyo...1.Bilde Zone alarm açıkken... Bilmem anlata bildimmi :D Sorun bu ve çok büyük bi sorun en kısa zamanda yardıma ihtiyacım var pls :([signature][hline]Besmele çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 1. bilgisayarda ilgili sisteme izin verirsen hem zonealarm hemde net olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 O şu anda zaten izinli yani iki tarafda Zone alarmda birbirine izin vermiş durumda. Bilgisayarların içinde rahat bi şekilde dolaşılıyo dosya alıp vermede sorunda yok ama Net bağlantısı ulaşmıyo.... 1.bilden net var ve zone alarm açıkken diğer bile net gitmiyo ama 1.Bilde Zone alarmı kapatınca diğer bile nete girebiliyo... Nasıl iş anlmadım valla :( lütfen yardım :([signature][hline]Besmele çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bende de aynı sorun oluyodu zonealarm'ı kapatıp açınca sorun olmuyordu artık zonealrmı ellememe gerek kalmadı o olayı çözemedim ama :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 :) Yaw bide ben şey sorucam benim işletim sistemi XP fire wall a gerek varmı? Kendi fire wall u var ok ama onuda açamıyorum network kurduğum için :) Yoksa benim işim Allah'a mı kalmış :D[signature][hline]Besmele çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Biraz araştırdım yada şöle diyeyim epey araştırdım :D Bu sorunun çözümünü bulamadım ama bu sorunla karşılaşan en az 100 tane insan var bu soruyu tartışmış 100 tane forum var...Bu soruna deyinen 10 tane site var... ZoneAlarm+ADSL+CABLE+NETWORK sorunsalı Ama hiç bi yerde bi jevap bulunamamış...Bu nasıl bi sorun yaw allah allah...Ben bu konuyu çözücek bi program yazayım eniyisi gene iş başa düştü :D *yardırmaya gider* yardırma==kasma==çok çalışma==kendini aşma :)[signature][hline]Besmele çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 o bilgisayarin ip'sinden gelen tum request'leri deny etmi$ olmayasin?[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Yok öle bişi yapmış olamam :) Yani sonuçta anladığım şu sorun bende değil genel bi sorun bu ve çözümünü çoğu kimse bilemiyor Network kurulduğunda net sağlayıcı bilgisayara Zone alarm kuararsan diğer bilgisayarlar nete ulaşamıyor ama Erişimde bi sorun olmuyor tek sorun nette.... Bunu çözmesi lazım zone Alarmın kendilerinede e-mail attım dün umarım yanıt alırım....[signature][hline]Besmele çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 yanıt gelirse burayada yazarmısın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 cidden win xp firewall u yeterli mi bu zonealarm iyi midir? ramden çok yer mi performansı etkiler mi sapıtıp beni çıldırtırmı ayrıca kullanımı free midir yani bir ay sonra uyelik ister mi nedir?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Zone Alarm şu anda kullanımı oldukca yaygın olan free firewallardan en iyilerinden biri.... Cevabı gelirse paticik ailesi ile paylaşmayıp kiminle paylaşıcam :) Üyelik istemez taamen beleş hatta sürekli yeni ataklara karşı güncellenir makinanı daha iyi korur... XP nin fire wall u var ama tek başına yeterli olup olmadığını bilmiyorum..[signature][hline]Besmele çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar