Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Tripling said: hohopus vardı neydi onların adı ya :D Minik top şeklinde böyle sıkardın :)) apobus derdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mathias said: I give you da proclamation ! oha aynısı vardı bende bunun hatta deli gibi ugrasmıstım çok saçma bi fiyat farkı vardı x i ve normali arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 prodigy said: Mathias said: I give you da proclamation ! oha aynısı vardı bende bunun hatta deli gibi ugrasmıstım çok saçma bi fiyat farkı vardı x i ve normali arasında. http://www.isoaker.com/Armoury/Analysis/1996/super_soaker_cps2000.jpg Asıl olay budur da zaten. Bildiğin koleksiyoncular falan satıyor bunu. Kullanılmışı 300 dolar falan :). Monster x çok hantal. Bende Monster duruyo, o daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-oyuncak-su-tabancalari-2-adet-su-tabancasi/detay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Bu arada oyeşil su tabancası duruyo aşada hala isteyene bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mathias said: prodigy said: Mathias said: I give you da proclamation ! oha aynısı vardı bende bunun hatta deli gibi ugrasmıstım çok saçma bi fiyat farkı vardı x i ve normali arasında. http://www.isoaker.com/Armoury/Analysis/1996/super_soaker_cps2000.jpg Asıl olay budur da zaten. Bildiğin koleksiyoncular falan satıyor bunu. Kullanılmışı 300 dolar falan :). Monster x çok hantal. Bende Monster duruyo, o daha mantıklı. Bunların su koyma delikleri çok ufak, sorun olur büyük savaşlarda. Bendeki alet bildiğin kova gibi su alıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Artık ev partilerinde kızları korkutmak için kullanıyorum zaten. Çok güzel hava basıyor su yokken içinde, poff diye üfürüyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Abi asıl su basıcannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ev öğrenci evi olsa basarım da, yeditepeli olarak gene de harbi su basmak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 yabıj yabıj böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 adam coştu beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 hakan sevişelimmi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 seagle hormonlarında bir artış sezimliyorum bugünlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Esh said: bende şarjörlü uzi vardı 2 tane. sene 92-93. peeh. ahah bende de vardı çok zırlamıştım "alalım da alalım" diye.. sorna o yazı çıkaramadı tabii ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 gecko said: seagle hormonlarında bir artış sezimliyorum bugünlerde sana karşı da boş değilim de pedo oluyoruz sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 http://inlinethumb56.webshots.com/37559/1353616242060019780S600x600Q85.jpg ahaha bundan vardı bende içine sul doldurunca bel fıtığı oluyordun afdsfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Eralp said: kanser tadı dlfgjkdlkjfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 içine işeyip öle sıkacaksın millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar