Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Eheh:) misal diyelim evde telefon bozuk atılıcak direk çöpe atarmısınız yoksa önce "loot"larmısınız? Mesela az önce bozuk bi telefon vardı söküp içindeki bütün çalıştırılabilicek şeyleri (tuşlar ledler ekran(çok çalışmıyo olsun) jackler haparlörler mikrofonlar vs..) tektek söküp bunları biriktirdiğim yere bocaladım devamınıda çöpe yallah Mesela babacumların evinde bisürü ıvırzıvır cihaz vardı elektirik sayacı ve bi telefon:) atıcaklardı gittim aldım söktüm lootladım şuan kullanıleybıl parçaları dururken devamı çöpte Sizdede varmıdır bu huy yoksa direk atarmısınız? Mesela aylar önce yanan powersupplyımın fanı ile bugün bi vantilatör yaptım içinde eski müzik setinin düğmesi ile power suplly kabloları var:D resmini çekip açacam topiçini Mesela şuan boca yerinde enteresan olarak bir anahtarlı elektirik anahtarı:) (anahtarı olmadan elektiriği açamıyosun) elektronik termostat (40 dereceye ısınınca pat kesiyor devreyi parmak ucu kadar o hantal termostatlardan diil) birüsü düğme jack hede hödö var birde metal işleri ve kaplamalar için sac paneller var:) (bunnarı kesecek cihaz da var ondan saklyıroum) Ha diceksinizki boşmusun napacan KULLANIYORUM Bisürü icat çıkarıyorum[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti [Bu mesaj Chemical tarafından 16 Ağustos 2004 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Canın bayaa sıkılıo galiba ne diyeyim helal olsun :-p[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 çok zevkli ya öneriyorum herkeze[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bende alırım ama ole herşeyi degil senin kadar daha çok görüntüsü hoşma giden şeyleri alırım =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 chemicalcım yazarken Türkçeye azcık dikkat etsen ne güzel olur değil mi :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben genellikle elektronik cihazları insan gibi kullandığımdan bozulmazlar :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 metbot hatalı kelimeleri çıkarırsan düzeltirim:) Ya ben çalıştırılabilicek cisimleri toplarım hep o tüpleri falan bırakırım zaten işim onnara düşse gider alırım toptancıdan çok çok ucuz onnar Ya ben iyi kullanıyorum ama votaj sapıtması yüzünden evde aynı anda 2 telefon bozuldu 1 yıl önce:) bugün aa bu işlemiyor dedim söktüm heh[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti [Bu mesaj Chemical tarafından 16 Ağustos 2004 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Lehim(boyle mi yaziliyodu yav) gel satalim Ankara Ostime (gerci Istanbul'dasin galiba) Doger Teknik Makine Sanayi Anonim Limited Sirketi yeah :)[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 lehimi ne satacan:) 2 noraml 1 tetikli havya ile 3 metreye yakın lehim teli ile 1 kaynak teli var[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben de yok.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Çöp evler böle oluşuyor değil mi? Biri karpuz biriktiriyor, öbürü kablo işte :))[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hobi haline mi getirdin ? ben direk atarım cope.[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ha bu arada: Kadıköyde salı pazarının kurulduğu yerde, hafta sonları bit pazarı kuruluyor. Orada eskiciler fln gelip elektronik aletlele dolu tezgahlar açıyorlar. Elinde tornavidanla gidiosun, ihtiyacın olan şeyleri söküp alıosun. Tezgahtaki adam da göz kararı birşey söylüyor fiyat olarak. Orada 100 milyonluk parça çıkarıp, 500bin'e alabilirsin. :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
bravecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bende hiç öle bi beceri yok direk bozuldu mu bişi atarım çöpe
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 7 yasındayken yapardım hı hı evet evet[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659
bravecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ya ne guzel icatlar yapıomuş işte kıskanmayın hem zaman da geçirir ben kendimi parçalıorum bazenleri yapcak bişi bulmak için
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 LOL raiderlerin evindeki harddiskin mıknatıslarını ile metal parçalarını tahta altından oynatıyordum bütüngün:) bozuk harddisk sökmek manyak ve asıl olay kalan parçaları ipe dizerek BYTECACTHER yaptım:D ahahahah atmıştır keşke fotosunu yollasa Bu arada o bit pazarı olayı çok şahaneymiş:) bi ara uriyim de ben parçanın sıfırını daha çok severim:P Mesela yakın zamanda karşıya gidip 2 tane büyük fan alıcam yeni icatım için:) Şu 220 voltluk hayvan güçlü olanlardan 2 tane hemide[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti [Bu mesaj Chemical tarafından 17 Ağustos 2004 00:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 toplamam.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
bravecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben bi de bazenleri beyzbol sopamla kırıorum cok zevkli oluo
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 açılmıyan cisimlere yapıyorum onu 5 kiloluk çekicim ile ama:D[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bende böyle abuk sabuk şeylerle icadlar yapmayı çok severim çok zevkli bişiy :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 eski sevdalar bunlar odan bin tane ıvır zıvırla dolunca idrak ediyosun bi b.ka yaramadıklarını tv den tut radyoya petenden tut pikapa mesajlı telefondan harddiske her şeyi şökmüşlüğüm vardır tees electronic malzemeleri aldılar sonra bana onu bunu kırmayayım diye ama ben yılmadım her şeyi söktüm . sonra farkına varıyosun söküp sakladığın parçaların hiç bi işe yaramadığını
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 benim yarıyo[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 asıl ben size sorarım hiç büyüteçle böcük kovaladınızmı asıl eğlence doğada kardeşim.... ohhh
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 walla bnde ole toplama hastalii vardir biraz eskiden coktu her ne varsa lootluordum uehueh hatta bu huyum Eqyada yansıdı herbıseyı lootladm yer kalmadı charda fln heuehuhe neese biraz gecti artik ayda bir oda temizlii yapiorum sora bi bakiyorum lootladıım seylere bi suru gerekszı sey var onlar ı atıorm dıerlrı kalıyor...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Öne çıkan mesajlar