screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Siteye mozilla ile girebiliyorum Ie veya MyIe ile giremiyorum bilgisayara yeni format atmıştım sizce bir dosya yüzünden mi giremiyorum plug-in eksikliğinden falan mı acep?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 mozillayla girebiliorsun gir bitsn iste abiş mozilla iidr bn onu kullanıom firefox ownzzzzzzz=) dierlerinedir acep bilmiorm euehe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Yok MyIe daha pratik tahminim şeyden oldu genelde bazı siteler dur 2 mb şunu indir gerekli kod gibi bir şeyler diyor onu engelledim ondan oldu muhtemelen[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar