DISintegrated Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Yahoo mail'e log on olduktan sonra hiçbir folder'a erişemiyorum. Ama başka bir bilgisayardan girebiliyorum. Explorer sapıttı diye düşünüp Opera kurdum. Onda da olmadı. Sending request diyor ve takılıp kalıyor. Üstelik aynı ekrandan bir daha bağlanmıyor yahoo'ya. ama başka bir explorer açınca ondan bağlanabiliyor. Anlamadım gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DISintegrated Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Sorunu hallettim MTU settinglerindenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 aynı sorun bendede war ne yapıyoruz?[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ya ben giremiyorum login oluyorum inbox veyahut bulk mesajlar bölümüne tıklayınca çatlıyor[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Yokmu ya bilen???[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 en üstte dursun şu biri cevaplasın lütfennn. Mail geldi binlerce açamıyorum maili imdat.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar