Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: arcane, 17 Ağustos 2004 04:06 tarihinde demiş ki: eyvallah kırk yılın başında bi oyun sorduk sorduğumuz dışında herşey tavsiye edilmiş... Kasıtlı olarak yanlış/eksik bilgi verdiklerini sanmıyorum arkadaşların. Bildiğim kadarıyla zaten aradığın kriterde poker bulmak zor-vaktinde ben de çok aramıştım zaten. Google dan aramayı dene ki denemişsindir zaten başka yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 arcane oyun.e-kolay.net var pek bakamadim sanirim bizim istedigimiz gibi puansiz maca acabiliyorsun bide oyun.superonline.com da buldumki hic oynayamadim user yok[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: arcane, 15 Ağustos 2004 18:57 tarihinde demiş ki: Bir poker oyunu arıyorum, browser tabanlı da olabilir. Aradığım özellikler : 1-Sınırsız oynayabileceğim, öyle puanın bitti falan filan olmamalı. 2-Beleş olmalı. 3-Multiplayer ı olmalı netten arkadaşlarla oynayabilmeliyim.(browser based olursa buna gerek yok tabii) 4-Strip Poker olmamalı 5-Kartların resimleri olmalı öyle eski text oyunları olmamalı. Görüyoruz ki arcane 5 bilinmeyenli denklem sormuş[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar