arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Bir poker oyunu arıyorum, browser tabanlı da olabilir. Aradığım özellikler : -Sınırsız oynayabileceğim, öyle puanın bitti falan filan olmamalı. -Beleş olmalı. -Multiplayer ı olmalı netten arkadaşlarla oynayabilmeliyim.(browser based olursa buna gerek yok tabii) -Strip Poker olmamalı -Kartların resimleri olmalı öyle eski text oyunları olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 www.oyunsalonu.com dan oynayabiliorsun. Geçen gireyim dedim kredi kartı istedi eskiden yoktu öle bişe :)[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ne tur turki$ kaave pokerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 oyunsalonu kapalı, ayrıca bedava olması lazım. valla poker türünden anlamam da kent in döper den sonra geldiği tür, sanırım klasik dedikleri oluyor pek bi bilgim yok. herhalde senin dediğindir..[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 games.yahoo.com'da oynanıyor. Paran da bitmiyo... Sadece dibe vuruyosun ama -1000'den daha aşağı inmiyordu yanlış hatırlamıyosam. Arkadaşlarınla da oynarsın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yahoo daki benim aradığım poker türü değil diye biliyorum ben hatta daha önce açılmış bir konu var...neyse yine de bi bakayım belki eklemişlerdir.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 5 card stud diye arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 koaka.com ama günlük puanın var biterse devam edemiyosun credit gibi kazanırsan artıyo bitmiyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: arcane, 15 Ağustos 2004 18:57 tarihinde demiş ki: -Sınırsız oynayabileceğim, öyle puanın bitti falan filan olmamalı. okuyunuz.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 arcane bulursan banada icq dan bi mesaj salla kapi$alim kart kombinasyonlarini ingilizce bilirim straight flush falan heh full house du flan iyi oynarim =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 puanım bitti falan derdi olmazsa zevki olmazki pokerin bölf diye bi olay olmaz yani sen rest çekersin adamda rest çeker nasısa ortada bitecek bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 puan elbette biter de koaka da iflas edince puanın gelmesini 1 hafta beklicek halim yok.senin dediğin gibi birşey poker olmaz zaten.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 arcane, 15 Ağustos 2004 18:57 tarihinde demiş ki: -Sınırsız oynayabileceğim, öyle puanın bitti falan filan olmamalı. böyle demişsinde ben ona yönelik yazdım koakada her gün geliyor puan bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 oyun süresini kısıtlayabilecek, birşeye muhtaç edecek hiçbir sistemi istemiyorum. bu cümlem anlaşılırdır umarım. :D[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ama ancak puan sistemi olmazsa oyun süren kısalmaz öbür türlü yenilirsen puan kalmaz oynayamazsın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 *!kafasını duvarlara vurmaya başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 *!pis pis sırıtır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 koako var ?[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 koaka nın yazılmış olduğunu ve neden yardımcı olmayacağını zahmet edip de önceki mesajları okursan görebilirsin.[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Arcane büyük ihtimalle kritlerini yerini getirmeyecek ama yahoo da hold eme alternatif deuces wild var onu dene istersen, makinayla oynuyorsun. Bildiğimiz normal poker biliyorsan bana da söyler misin ? Fi tariihnden beri oynamadım daraldım[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 düzgün bişey bulamadık, arıyoruz hala.koaka var işte limitli olur diyorsan en iyi alternatif olarak.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ya game zone ve yahooda yoq mu bnm bıldıım vardı bı ara babam oynuordu ama paralımı bedava mı bılmıorum...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Ueef bi oyun vardi hmm unuttum ya hatirlayinca yazarim ama... Pokerin tetris hali gibi cok guzel yukardan kagitlar dusuyo sen de pokerdeki "elleri" capraz, yatay veya dikey yapmaya calisiyordun... Free game, challenge vs. gibi secenekleri vardi guzeldi.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 eyvallah kırk yılın başında bi oyun sorduk sorduğumuz dışında herşey tavsiye edilmiş...[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya bide turkpoker.com gibisinden bi site vardı aslında kayfe.com falanda olabilir öle bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar