Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Poker

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir poker oyunu arıyorum, browser tabanlı da olabilir.
Aradığım özellikler :
-Sınırsız oynayabileceğim, öyle puanın bitti falan filan olmamalı.
-Beleş olmalı.
-Multiplayer ı olmalı netten arkadaşlarla oynayabilmeliyim.(browser based olursa buna gerek yok tabii)
-Strip Poker olmamalı
-Kartların resimleri olmalı öyle eski text oyunları olmamalı.
Mesaj tarihi:
www.oyunsalonu.com dan oynayabiliorsun. Geçen gireyim dedim kredi kartı istedi eskiden yoktu öle bişe :)[signature][hline]Başkentli Pehlivan
Bu konuyada pati bastık. Başka?

Mesaj tarihi:
oyunsalonu kapalı, ayrıca bedava olması lazım.

valla poker türünden anlamam da kent in döper den sonra geldiği tür, sanırım klasik dedikleri oluyor pek bi bilgim yok.
herhalde senin dediğindir..[signature][hline]All of my endings, waiting to begin
Mesaj tarihi:
yahoo daki benim aradığım poker türü değil diye biliyorum ben hatta daha önce açılmış bir konu var...neyse yine de bi bakayım belki eklemişlerdir.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 15 Ağustos 2004 18:57 tarihinde demiş ki:
okuyunuz.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin
Mesaj tarihi:
arcane bulursan banada icq dan bi mesaj salla kapi$alim kart kombinasyonlarini ingilizce bilirim straight flush falan heh full house du flan iyi oynarim =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
puan elbette biter de koaka da iflas edince puanın gelmesini 1 hafta beklicek halim yok.senin dediğin gibi birşey poker olmaz zaten.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin
Mesaj tarihi:
arcane, 15 Ağustos 2004 18:57 tarihinde demiş ki:

böyle demişsinde ben ona yönelik yazdım
koakada her gün geliyor puan bu arada
Mesaj tarihi:
koaka nın yazılmış olduğunu ve neden yardımcı olmayacağını zahmet edip de önceki mesajları okursan görebilirsin.[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon.
Mesaj tarihi:
Arcane büyük ihtimalle kritlerini yerini getirmeyecek ama yahoo da hold eme alternatif deuces wild var onu dene istersen, makinayla oynuyorsun.
Bildiğimiz normal poker biliyorsan bana da söyler misin ? Fi tariihnden beri oynamadım daraldım[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
Mesaj tarihi:
düzgün bişey bulamadık, arıyoruz hala.koaka var işte limitli olur diyorsan en iyi alternatif olarak.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
ya game zone ve yahooda yoq mu bnm bıldıım vardı bı ara babam oynuordu ama paralımı bedava mı bılmıorum...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
Ueef bi oyun vardi hmm unuttum ya hatirlayinca yazarim ama...

Pokerin tetris hali gibi cok guzel yukardan kagitlar dusuyo sen de pokerdeki "elleri" capraz, yatay veya dikey yapmaya calisiyordun...
Free game, challenge vs. gibi secenekleri vardi guzeldi.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Mesaj tarihi:
eyvallah kırk yılın başında bi oyun sorduk sorduğumuz dışında herşey tavsiye edilmiş...[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
  • Yeni Oluştur...