pc3Dfx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Ben adsl aldıktan 3 gun sonra baglantı saglanamadı bir daha.Baglantı 256/64.444 0 375 aradım yine olmadı.Link de aramıyor.Zoom un konsoldda da baglantı sıfır olarak gozukuyor. modem zoom 5551 x4.Cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Öncelikle bağlantıları kontrol etmekte fayda var :) Modem de bozulmuş olabilir geçen günkü fırtına da hatta bir darbe gelmişse. Bir de modemi bağladığın telefon hattına başka paralel telefon bağlama (yada hepsini splitter ile bağla)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Normalde kendi kendine düzelmesi lazm. Bir reboot atabilirsin Advanced Setup'dan. Ben 2 kere yaklaşık 1 saat beklemek zorunda kalmıştım. Hiçbiryeri de aramamıştım. Kendiliğinden düzelmişti. Bir keresinde ise reboot atınca düzelmişti. Hea evet modem'e gelen kablonun paraleli olmaması lazm. Modem'e gelecek onun arkasında telefon kablosu var ordan çıkıp telefona bağlanacak. X4'te splitter'a gerek yok. O arkadakiı çıkış zaten içerden splitterlı. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 17 Ağustos 2004 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar