Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Multiplayer oynamak istiyorum(oyun orijinal) yama yükleyelim mi diye soruyor bende evet diyorum internet explorer açılıyor sonra siteye ulaşılamıyor başka nereden yama indirebilirim?[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Burdan indirebilirsin[signature][hline]
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Eywallah :)[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bu yama ile nfs nin orjinal server ına girilebiliniyor mu?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Güzel ve sanırım oyunu bitirdğim arabayı kullanabiliyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 biri savlerinei yolllasa bana yaw bn forat attıımdan gitti hepsi unutmusum kopyalamayı...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ben gönderiim istiosan bende arkadaşımdan almıştım[signature][hline]
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 gercektn mı msn var mı snde?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 http://dlh.net/chtdb/chtindex.php?lang=eng&sys=pc&match=Need+for+Speed+-+Underground burada bolca save bulabilirsin[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer
Öne çıkan mesajlar