Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

~5.8k gs Mage ve 80 LvL Druid ~40k gold

hunterx

Öne çıkan mesajlar

Kısa sürede oluşturduğum karakterimi satmak istiyorum.3 ay full oynayıp 8 ay elini sürmeyenlerdenim :P Paraya ihitiyacım olduğundan değil de cata da yeniden başlayacağımdan elimde bulundurma gereği duymuyorum.

Karakter Boulderfist serverında bulunmaktadır.İlk sahibiyim keyler internetten alındığından sadece keyler mevcuttur.

Mage horde tarafında druid alliance tarafındadır ve bikac full heirloom lu alt mevcuttur.yaklaşık 40k gold da karakterlerle birlikte yada ayrı satabilirim.

2 karakterde de Emblem of Frost bulunmaktadır cok rahatlıkla daha fazla gelistirilebilir.Genelde puglarla girdigimden anca bukadar oluyor.İyi bir guilde yer edinebilir ve kısa surede daha iyi olabilir.İş dolayısıyla hep oyunda bulunsamda bir guildde tam anlamıyla yer bulabilicek boşluğu ayarlayamadım.

2 karakterde full gatherer dır. yani 2sindede toplayıcılık meslekleri mevcuttur.Kasmak istediğiniz mesleğin materyallaerini kısa surede toplayıp yada goldlarla ahden alıp hızlı bir sekilde kasabilrisiniz.

Mage : Mining, skining
Druid : Mining, Herbalism

CD key: E
Gizli soru: E
Mail: E
İlk sahibi : E
Soyadı biliniyor mu : E
Kimlik verilecek mi : H

İstanbul da bulunmaktayım.Satış yüzyüze gercekleştirmek isterim.Önceki karakterimide oyle sattım gereken bütün güvenceyi sağlarım.O yüzden kimliğe gerek kalıcağını sanmıyorum.

Pm ile ulaşırsanız sevinirim.Daha fazla bilgiyi alıcı olanlarla pm aracılığı ile görüşebiliriz.Fiyat konusunda kararsızım.Satmasamda olur diyenlerdenim onun için makul tekliflerle gelirseniz sevinirim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...