Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaman makinası icat edilse

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böyle şeyler bizi aşar :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ne yani biz ilerde öyle yeşil yeşil kocaman tabak gözlü yaratıklarmı olucaz!!!???[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Arkansis, 17 Ağustos 2004 17:38 tarihinde demiş ki:
peki ya o ufo ları gördüğünü iddia eden insanların gördükleri , uzaylı sanılan zavazingolar , gelecekten zaman makinesiyle geçmişi görüntülemek için gelen insanlarsa ?

yorumsuz... :hrr:[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius
U2 was a spyplane.
Mesaj tarihi:
esası uzaylılar var ama bizimle iletişime geçicek kadar gelişmiş olduklarını düşünmüyorum
ama evdende kesinlikle başka canlılar var
ama birbirimizi bilmiyoruz:D
onlarda böyle düşünüyordur[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Mesaj tarihi:
ve gelecekte biz uzaya robotlarımızı göndericez ve bizde robotlarla karşılaşıcaz çünkü uzaylılarda bilmiyo uzayın derinliklerinde ne olduunu[signature][hline]
Mesaj tarihi:
zaman insanın beyninde oluşturduğu bir sıralamadır geçmişe dönmek hafızayı kurcalamaktan ibarettir
gidipte geçmişi değiştiremezsin
(bkz:ne dedim lan ben)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
said:
ReD_DoG, 17 Ağustos 2004 18:22 tarihinde demiş ki:
ve gelecekte biz uzaya robotlarımızı göndericez ve bizde robotlarla karşılaşıcaz çünkü uzaylılarda bilmiyo uzayın derinliklerinde ne olduunu

sonra o iki robot uzayda birbiriyle karşılaşıp aşık olur yapay zeka kendini aşar robotlar isyan eder falan dimi....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...