Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 böyle şeyler bizi aşar :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 peki ya o ufo ları gördüğünü iddia eden insanların gördükleri , uzaylı sanılan zavazingolar , gelecekten zaman makinesiyle geçmişi görüntülemek için gelen insanlarsa ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ne yani biz ilerde öyle yeşil yeşil kocaman tabak gözlü yaratıklarmı olucaz!!!???[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
zagorx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Arkansis, 17 Ağustos 2004 17:38 tarihinde demiş ki: peki ya o ufo ları gördüğünü iddia eden insanların gördükleri , uzaylı sanılan zavazingolar , gelecekten zaman makinesiyle geçmişi görüntülemek için gelen insanlarsa ? yorumsuz... :hrr:[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius U2 was a spyplane.
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 esası uzaylılar var ama bizimle iletişime geçicek kadar gelişmiş olduklarını düşünmüyorum ama evdende kesinlikle başka canlılar var ama birbirimizi bilmiyoruz:D onlarda böyle düşünüyordur[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ve gelecekte biz uzaya robotlarımızı göndericez ve bizde robotlarla karşılaşıcaz çünkü uzaylılarda bilmiyo uzayın derinliklerinde ne olduunu[signature][hline]
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 zaman insanın beyninde oluşturduğu bir sıralamadır geçmişe dönmek hafızayı kurcalamaktan ibarettir gidipte geçmişi değiştiremezsin (bkz:ne dedim lan ben)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: ReD_DoG, 17 Ağustos 2004 18:22 tarihinde demiş ki: ve gelecekte biz uzaya robotlarımızı göndericez ve bizde robotlarla karşılaşıcaz çünkü uzaylılarda bilmiyo uzayın derinliklerinde ne olduunu sonra o iki robot uzayda birbiriyle karşılaşıp aşık olur yapay zeka kendini aşar robotlar isyan eder falan dimi....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Yok robot savaşı olur. Star Wars hesabı sonra jediler çıkar ortaya sonrasını biliyosunuz zati
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 frenzy özetledi ahhhaaua[signature][hline]
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Ardeth, 17 Ağustos 2004 17:42 tarihinde demiş ki: ne yani biz ilerde öyle yeşil yeşil kocaman tabak gözlü yaratıklarmı olucaz!!!??? belkide evet evrim geçireceğiz belki değişik doğa olaylarından şimdiki formumuzu yitireceğiz[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Öne çıkan mesajlar