cingan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 arkadaşlar bana onereceğiniz uo serveri var mı ya? ben dark venue de oynuyorum ona benzer serverler var mı bildiginiz? turk olursa sevınırım. mesela ben qaxis serverini hiç begenmıyorum cunku sılahlar +9 +15 falan filan benım aradıgım server d v gibi olacak.... bilginiz varsa yardımcı olursanız sevınırım... bizim serverda çoktu 2 gundur giremıyorum.... bu iki gunde baska serverda bı char acıp kassaydım daha hayırlıydı.... cingan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 pati uoda oynasana[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cingan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 tamam da ben nerden oyuna gırecem uo gatevay mı yoksa neden yanı bı program ındırecem mı????? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Burda yazıo nası gircein[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 yazılacak yeri bulmusun ha=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.