Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netlimitsiz 8mbte kadar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PrudenT said:

sw0d said:

7thBreath said:

benim de düşürdüler modem res falan hiç bi şekilde düzelmyior :D, ayın sonu diye ben de takmıyorum, ayrıca pingler çok iyi 8mb ile hiç fark yok.

evet ping olayı öyle sanırım
ping im 8mbit kalsın düşürsün kotamı canımı yesin adsff :)

pingim 8mbit ne demek abi, pingin 512de neyse 8mbitte de o olur zaten en fazla 5ms falan farkeder anca

line rate 8mbitde kalıyor onu düşürmüyorlar
1mbit sınırsızda aldığım pingle 8mbit netlimitsizde aldğm pingle arasında bariz fark var
Mesaj tarihi:
63TL verioz hatta 63.50 sanırım tam olarak :)
sabit 20 olayını tam anlamadım de telefon şeysi mi sabit dediğin?

en ucuz hat mıdır nedir 9tl lik o var da en az 30-40 geliyor ev telefonunu kullanınca
Mesaj tarihi:
barnacle said:

hızı 512'ye düşüp düzelen oldu mu benden başka? 3 gündür filan normal hız kullanıyorum. çok garip sfd

dün 4 mbite yükseldi benimki, ve kota sıfırlanması falan da değil direk kafasına göre yükselmiş sdf.
Mesaj tarihi:
bundan önceki aylarda ben de inanılmaz sömürdüm gayet iyiydi, ama 2 aydır falan internetimde kopmalar, yurtdışı çıkışlarında problemler çok can sıkıcı. neyse diyodum 8mbit için katlanılır, şimdi o da yalan olcak gibi gerçi tekrar yükselttiler ama yine düşürürler falan.. ttnetin sevilcek bi yanı yok bu arada. sene 2010, 1 mbit sınırsıza verilen para 50 lira. bi kere konuşmuştum telefonda bişey reklamı için aramışlardı, bunun reklamını yapcağınıza şunları şunları düzeltin şöyle yapın falan dedim( baya bişey saydım hatırlamıyorum tam ) adam bana en iyi seçeneğiniz biziz sonuçta dedi kapattım telefonu.
  • Yeni Oluştur...