FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bu sabah benim neti de "sev"mişler. aylardır negzel 800-850 arası dl ediyodum. 55 falan diyo bu sabahtan beri. neyse 3-5 gün idare edicem artık. moral gitti ama baya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 PrudenT said: sw0d said: 7thBreath said: benim de düşürdüler modem res falan hiç bi şekilde düzelmyior :D, ayın sonu diye ben de takmıyorum, ayrıca pingler çok iyi 8mb ile hiç fark yok. evet ping olayı öyle sanırım ping im 8mbit kalsın düşürsün kotamı canımı yesin adsff :) pingim 8mbit ne demek abi, pingin 512de neyse 8mbitte de o olur zaten en fazla 5ms falan farkeder anca line rate 8mbitde kalıyor onu düşürmüyorlar 1mbit sınırsızda aldığım pingle 8mbit netlimitsizde aldğm pingle arasında bariz fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ya benim hız normale dönmüş:D ay başı dönmesi gerekmiyo mu tam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 512 hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 herkesin tarihi farklı sanırım. tarifeye geçtiğin tarih baz alıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 poor souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 fakirlik çok kötü lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Hız düşmeye başladıktan sonra evleri aramaya başladılar netlimitsiz paketi hakkında bilgi vermek için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bende de ayın 22sinde patladı. 98.12gb download vardı o vakte kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 DL yapmam etmem 2mbit kullanıyodum sınırsız oyun için bu pakete geçtim. 18 olmuş düşmedi daha daha önce 13te bile düştüğü oluodu ilginç. ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Bu ay denemek için geçmiştim, düşmüyor falan diyor diye herkes çat diye düştü ahah 2mbit sınırsıza dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 2mbit sınırsız kaç tele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 FromTheHell said: 2mbit sınırsız kaç tele 60lira veriodum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 sabiti de 20 kağıt koyuyo üstüne çok para gidiyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 63TL verioz hatta 63.50 sanırım tam olarak :) sabit 20 olayını tam anlamadım de telefon şeysi mi sabit dediğin? en ucuz hat mıdır nedir 9tl lik o var da en az 30-40 geliyor ev telefonunu kullanınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hızı 512'ye düşüp düzelen oldu mu benden başka? 3 gündür filan normal hız kullanıyorum. çok garip sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 benim düştü yine ya. pff 1 haftadır 512 video izleyemiom lan ek: oha demekki herkesi bianda düşürmüşler :D. benimde 22 sinde falan düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 evet bi dalga olarak düşürdüler. ama ben ayın 1'inde hızım artar derken bikaç gündür normal hız garip olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 barnacle said: hızı 512'ye düşüp düzelen oldu mu benden başka? 3 gündür filan normal hız kullanıyorum. çok garip sfd dün 4 mbite yükseldi benimki, ve kota sıfırlanması falan da değil direk kafasına göre yükselmiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 santraldekiler kıyak mı geçmiş yaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 anlamadım ki. kafalarına göre interneti keserler, düşürürler, yükseltirler.. bıktım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 abi gayet haklılar aslında. 70 gb indirmişim ben ayın 1'ine kadar 512 kullanmam lazım. ben gayet seviyorum ttneti sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bundan önceki aylarda ben de inanılmaz sömürdüm gayet iyiydi, ama 2 aydır falan internetimde kopmalar, yurtdışı çıkışlarında problemler çok can sıkıcı. neyse diyodum 8mbit için katlanılır, şimdi o da yalan olcak gibi gerçi tekrar yükselttiler ama yine düşürürler falan.. ttnetin sevilcek bi yanı yok bu arada. sene 2010, 1 mbit sınırsıza verilen para 50 lira. bi kere konuşmuştum telefonda bişey reklamı için aramışlardı, bunun reklamını yapcağınıza şunları şunları düzeltin şöyle yapın falan dedim( baya bişey saydım hatırlamıyorum tam ) adam bana en iyi seçeneğiniz biziz sonuçta dedi kapattım telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 adam ttnet'te çalışıyo beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 modemleri resetleyin. yükselmiş benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar