Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Accountta 1 adet lvl 24 Blaster/Technology , bir adet 15 Controller/Magic var. 30-40$ civarına satmayı planlıyorum. Parayı havale ile hesabıma yatırabilirseniz şifreyi direk veririm hatta city of heroes cd'side kopyalayıp kargoyla yollayabilirim. Ben kendimden eminim bizde dolandırıcılık yoktur güveniyorsanız ne mutlu :) Ailemi maddi durumu bayaaa iyidir çalıntı paraya ihtiyacım olmaz yani ama babam boş yere para çarçur edip duruyosun madem oynamican ne alıyosun falan demeye başladı bende birazcık düzelteyim dedim :) [signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 06 Ağustos 2004 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sensible tarafından 06 Ağustos 2004 02:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 2 $ verem :D eğer satıcaksan charları düşünmeden satarmısın? :)[signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 06 Ağustos 2004 04:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ethereal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 İstersen lineage accsi ile takas ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ethereal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Bu sriada bendede iki tane lineage2 accsi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Kabul linage ile ederim takas :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ethereal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 oks msne gel [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ethereal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 opsss ya simdi gordum 2 charli yaziyomus bende 2 acc sandim :) oks istersen gene accleri takas edelim digerinde baskasi isterse edicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Fla erseen benim arkadasimdir sorun olmaz :)[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ethereal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Eyvallah cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar