Seele Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 iftardan sonra büyük ihtmal herkez go diyecek birbirini bulan durmasin yapsin maclarini.
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 herkesin id sini yazması gerekiyor bir de tabi, 4 kişinin ki eksik halen.
zodiackiller Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 oradaburada yı bulamıyom siteyede fake id koymuş burdaysan ekle beni nick:zodiac id:333
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 akşam 9 gibi demedik mi.yeto gibi bekletmeyin cumartesi akşamı
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bende bekledim bu saate kadar ses çıkmadı rakipten 9dan sonra evde olmayabilirim gece oynarım ozmn...
oradaburada Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 zodiackiller said: oradaburada yı bulamıyom siteyede fake id koymuş burdaysan ekle beni nick:zodiac id:333 şehir dışına çıkmak zorunda kaldım.. hükmen :( id: 939 bu arada
zodiackiller Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 oradaburada said: zodiackiller said: oradaburada yı bulamıyom siteyede fake id koymuş burdaysan ekle beni nick:zodiac id:333 şehir dışına çıkmak zorunda kaldım.. hükmen :( id: 939 bu arada hadi ya üzüldüm oynayamıyacak olmana neyse birdahakine
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 baal yendi 2-1 bekliyodum zaten :p buyrun replayler http://www.mediafire.com/?dt6o71jldjb1vit http://www.mediafire.com/?f8bmqfkb5909ft4 http://www.mediafire.com/?8rdhg77s33514r0
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 2-0 yenildim ben de, unutmuşum oynamayı iyice tatildeyken 2 hafta oynayamadan bu maçı yapınca böyle oldu :D
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Bu nedir arkadaşım turnuva başlayalı 1 saat 15 dakika oldu halen benim rakip yok bu saate kadar bekledik bundan sonra beklenmez hükmen galip olurum....
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 gelir bekle biraz daha acelen ne. sanki sonunda ferrari var anasını satayım. hükmen galip olurmuşmuş. ne geçicek eline oynamadan seni şampiyon yapsak.
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Seele said: gelir abi adam bi durun. Bu böyle olmaz.Bir saat belirlenmiş herkes o saatte gelir maçını yapar gider bu kadar basittir.ESL her hafta çarşamba ve pazar turnuvalarına katılıyorum 1024 kişilik turnuva 2 saatte bitiyor neden çünkü herkes zamanında maçını yapıp gidiyor.Kimse kimsenin keyfini beklemiyor ve beklemek zorunda da değildir...
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 inyourmind o zaman hakem kararıyla elendin. hadi bi yol al bakayım ESL turnuvalarına doğru. sonunda ödül yok bu turnuvanın tek amacı herkes kendini görsün, insanlar tanışsın kaynaşsın, keza senin de yerin yok turnuvada pek sallamadığından.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 birader dışardan atlamışsın zaten turnuva var diye, vırvır ne diyosun.
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 inyourmind said: Seele said: gelir abi adam bi durun. Bu böyle olmaz.Bir saat belirlenmiş herkes o saatte gelir maçını yapar gider bu kadar basittir.ESL her hafta çarşamba ve pazar turnuvalarına katılıyorum 1024 kişilik turnuva 2 saatte bitiyor neden çünkü herkes zamanında maçını yapıp gidiyor.Kimse kimsenin keyfini beklemiyor ve beklemek zorunda da değildir... Simdi bu isin ucunda ödül yok. Bizde ESL degiliz parada kazanmiyoruz, maksaz tanismak kaynasmak hosca vakit gecirmek maclar yapiliyor seninki sona kalan mac olsa okeyde daha maclar var sakin.
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 manyah ya. benim rakibim de bekliyor birisiyle oynadım, 2. sine işim var sonra oynayalım dedim o da gayet güzel "ok" dedi. birbirinin keyfini bekliyecek insanlar için bu turnuva, e zaten organizasyon kendi çapında bi getirisi yok insanlar eglensin diye yapılmış, ha keza oyuncuların da amacı 2 oyun atayım birileriyle tanışayım. ne gerek var gelip ortamı geriyo hergele.
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 BaaL said: manyah ya. benim rakibim de bekliyor birisiyle oynadım, 2. sine işim var sonra oynayalım dedim o da gayet güzel "ok" dedi. birbirinin keyfini bekliyecek insanlar için bu turnuva, e zaten organizasyon kendi çapında bi getirisi yok insanlar eglensin diye yapılmış, ha keza oyuncuların da amacı 2 oyun atayım birileriyle tanışayım. ne gerek var gelip ortamı geriyo hergele. Amaç ödül değil.Kimse kimseyi bekletmek zorunda değildir.Ha anlaşırlar eyvallah deriz.Fakat birşey demeden böyle yapması çirkin.Zaten önemli değil atmanız.Organizasyon yapmayı öğrenin önce ondan sonra gelin burada forum adabınızla konuşun. Hata bende dünki forum sitesinin turnuvasına katılıyoruz....
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 BaaL said: manyah ya. benim rakibim de bekliyor birisiyle oynadım, 2. sine işim var sonra oynayalım dedim o da gayet güzel "ok" dedi. birbirinin keyfini bekliyecek insanlar için bu turnuva, e zaten organizasyon kendi çapında bi getirisi yok insanlar eglensin diye yapılmış, ha keza oyuncuların da amacı 2 oyun atayım birileriyle tanışayım. ne gerek var gelip ortamı geriyo hergele. Bu arada çirkefleşmeye gerek yok manyah hergele gibi sözlerini mahalle delikanlılarına saklamanı öneririm...
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 dünki forum sitesi canın saolsun
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bu tip konuları önceden kararlaştırıp kural olarak koymak gerekiyor. siz de haklısınız, adam da haklı. şu an için açıkta kalan bir konu olduğu için organizatör karar alıp uygulamalı. ortamı gerecek, insanları kıracak tavırlardan kaçınalım lütfen.
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 illa bi tane arıza çıkıcak insanı soğutacak hayattan. yok organizasyon yapmayı öğrenin, yok forum adabınızla konuşmayı öğrenin, yok kimse bekletemezmiş. bu balonluları alanda suç aquilayı dinlemeyip. ne ogrenicem organizasyon yapmayı, başkası üşenir diye seele ile biz üsleniverdik bitti gitti. sanki para veriyo.
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Benim amacım öyle ortam germek falan değil.Arkadaş gelse dese ben gece 03:00 sularında online olacağım bekler misin diye sorsun CANIMI YESİN.Ama etrafa bakıyorum herkes kendi kafasına göre maç atmış birşeyler yazmış herkes kendi kafasına göre takılmış.Canımı sıkan bu oldu ki arkadaşın da dediği gibi yetkililerin ve sorumluların önceden ilgilenmesi gerekiyordu bununla.
Öne çıkan mesajlar