Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik kendi çapında 1v1 turnuvası vol.1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oradaburada said:

zodiackiller said:

oradaburada yı bulamıyom siteyede fake id koymuş
burdaysan ekle beni nick:zodiac id:333

şehir dışına çıkmak zorunda kaldım.. hükmen :( id: 939 bu arada

hadi ya üzüldüm oynayamıyacak olmana neyse birdahakine
Mesaj tarihi:
gelir bekle biraz daha acelen ne. sanki sonunda ferrari var anasını satayım. hükmen galip olurmuşmuş. ne geçicek eline oynamadan seni şampiyon yapsak.
Mesaj tarihi:
Seele said:

gelir abi adam bi durun.

Bu böyle olmaz.Bir saat belirlenmiş herkes o saatte gelir maçını yapar gider bu kadar basittir.ESL her hafta çarşamba ve pazar turnuvalarına katılıyorum 1024 kişilik turnuva 2 saatte bitiyor neden çünkü herkes zamanında maçını yapıp gidiyor.Kimse kimsenin keyfini beklemiyor ve beklemek zorunda da değildir...
Mesaj tarihi:
inyourmind o zaman hakem kararıyla elendin. hadi bi yol al bakayım ESL turnuvalarına doğru.
sonunda ödül yok bu turnuvanın tek amacı herkes kendini görsün, insanlar tanışsın kaynaşsın, keza senin de yerin yok turnuvada pek sallamadığından.
Mesaj tarihi:
inyourmind said:

Seele said:

gelir abi adam bi durun.

Bu böyle olmaz.Bir saat belirlenmiş herkes o saatte gelir maçını yapar gider bu kadar basittir.ESL her hafta çarşamba ve pazar turnuvalarına katılıyorum 1024 kişilik turnuva 2 saatte bitiyor neden çünkü herkes zamanında maçını yapıp gidiyor.Kimse kimsenin keyfini beklemiyor ve beklemek zorunda da değildir...

Simdi bu isin ucunda ödül yok. Bizde ESL degiliz parada kazanmiyoruz, maksaz tanismak kaynasmak hosca vakit gecirmek maclar yapiliyor seninki sona kalan mac olsa okeyde daha maclar var sakin.
Mesaj tarihi:
manyah ya.
benim rakibim de bekliyor birisiyle oynadım, 2. sine işim var sonra oynayalım dedim o da gayet güzel "ok" dedi.
birbirinin keyfini bekliyecek insanlar için bu turnuva, e zaten organizasyon kendi çapında bi getirisi yok insanlar eglensin diye yapılmış, ha keza oyuncuların da amacı 2 oyun atayım birileriyle tanışayım. ne gerek var gelip ortamı geriyo hergele.
Mesaj tarihi:
BaaL said:

manyah ya.
benim rakibim de bekliyor birisiyle oynadım, 2. sine işim var sonra oynayalım dedim o da gayet güzel "ok" dedi.
birbirinin keyfini bekliyecek insanlar için bu turnuva, e zaten organizasyon kendi çapında bi getirisi yok insanlar eglensin diye yapılmış, ha keza oyuncuların da amacı 2 oyun atayım birileriyle tanışayım. ne gerek var gelip ortamı geriyo hergele.

Amaç ödül değil.Kimse kimseyi bekletmek zorunda değildir.Ha anlaşırlar eyvallah deriz.Fakat birşey demeden böyle yapması çirkin.Zaten önemli değil atmanız.Organizasyon yapmayı öğrenin önce ondan sonra gelin burada forum adabınızla konuşun.

Hata bende dünki forum sitesinin turnuvasına katılıyoruz....
Mesaj tarihi:
BaaL said:

manyah ya.

Bu arada çirkefleşmeye gerek yok manyah hergele gibi sözlerini mahalle delikanlılarına saklamanı öneririm...
Mesaj tarihi:
bu tip konuları önceden kararlaştırıp kural olarak koymak gerekiyor. siz de haklısınız, adam da haklı. şu an için açıkta kalan bir konu olduğu için organizatör karar alıp uygulamalı. ortamı gerecek, insanları kıracak tavırlardan kaçınalım lütfen.
Mesaj tarihi:
illa bi tane arıza çıkıcak insanı soğutacak hayattan. yok organizasyon yapmayı öğrenin, yok forum adabınızla konuşmayı öğrenin, yok kimse bekletemezmiş. bu balonluları alanda suç aquilayı dinlemeyip.
ne ogrenicem organizasyon yapmayı, başkası üşenir diye seele ile biz üsleniverdik bitti gitti. sanki para veriyo.
Mesaj tarihi:
Benim amacım öyle ortam germek falan değil.Arkadaş gelse dese ben gece 03:00 sularında online olacağım bekler misin diye sorsun CANIMI YESİN.Ama etrafa bakıyorum herkes kendi kafasına göre maç atmış birşeyler yazmış herkes kendi kafasına göre takılmış.Canımı sıkan bu oldu ki arkadaşın da dediği gibi yetkililerin ve sorumluların önceden ilgilenmesi gerekiyordu bununla.
  • Yeni Oluştur...