aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 oyuncular değiştiremiyo mu sitedeki ağacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Yari Finalistlar belli oldu. Sleeep vs. Spartacus baaluo vs. vayapp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 baal sezona iddialı başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Fistan said: pROpRObe said: şimdi geldim eve, turnuva da ismim yoktu sonradan eklemişsiniz heralde arkdslar tesekkür ederim de foruma da daha yeni girebildim haberim olmadı sonuc olarak kusura bakmayın bi bekletme sebebi olduysak. yapalım bu gece senle macimiz varmis Finallere geçildi bile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 finalde yenen bizim galibimizle oynar nolcak yani EHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 2-1 yendi zero spartacus - sleeep maçından sonra final olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 beyler bizim maçı sleep aldı. bozuk olduğum bi günde acayip kıytırık oynadığımdan ötürü replay koymaya utanıyorum =P ztn 10 dklık 2 maç oldu. final maçı heyecanlı olacak gibi. diamond bolluğu var yahuu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Turnuva birincisi bu aksam belli olacak. Durum müsait olursa livestream yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Su an yari final oynaniyor sleeep vs Spartacus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Best of Five Final maci Livestream edilecektir. Desu burdan adresi verecek takipte kalin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VTR Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 noldu yalan oldu livestrm (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Türkiye deki internet ağı hızıyla biraz zor olacaktır. Upload a baya yükleneceği için sorun yaratabilir. İyi oyunculardan Türkçe yorumlu vodlar yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 http://www.livestream.com/DesuTR stream buradan yapılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 basladik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 performanslar cok dusuk yav niye oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 observer olarak izliyebiliyor muyuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 7thBreath said: observer olarak izliyebiliyor muyuz :P tabiki ama saniyesinde doluyor. Livestream icin hazirlik yapamadik sonucta ilk turnuvamiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 desuya tesekkur edeyim ben. Basarili bir komentatormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ya arkadaşlar kusura bakmayın stream biraz geriden geliyomuş, ben oyun bittikten sonra herkese teşekkür ettim izleyen , spartacusu filan kutladım streami kapattım. ama stream geriden geldigi için orda kalan yayını da kesmiş sonunu kesmiş gibi oldum çok pardon. ilk defa yorumlu bi stream yaptım artık mazur görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Tebrikler iki oyuncuyada, güzel çekişmeli bir maçla 3-0 bitti final. Spartacus şampiyon. Tekrardan tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VTR Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 HARİKA OYUN PERFECT STREAM !!! tebrikler paticik. TEBRİKLER DESU ... :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 aynen finalistleri tebrik ederim streamde gayet başarılıydı yorumlar iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 siz de sağolun, siz olmasanız böyle turnuvalar olmaz ilgilenen olmasa streamler de olmaz. ilk yorumlu streamdi bu yarıda kesme gibi hataları daha sonra yapmayız artık. streamde söylemiştim ama kestigim için kimse dinleyemedi burdan söyleyeyim izleyen herkese teşekkürler, spartacusu de kutlarım. dileriz bu organizasyon geleneksel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 yabancılardan neyimiz eksik. Bakın bakam... :) İlk sefer olduğu halde baya başarılı bir canlı yayın oldu. Bir çok şey daha öğrenmiş oldum. Herşey için teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ara ara izleyebildim, güzel oldu bence de. ilk seferde ufak tefek aksilikler olması gayet doğal . turnuvayı düzenleyen, yayınlayan, katılan herkese teşekkürler. 16 kişilik turnuvadan daha sonra başlayıp, 2 katı fazla insanla bizden önce bitirdiğiniz için de ayrıca tebrik ederim. aramıza karışmış bazı zibidileri daha yakından tanıyın diye hatırlatma gereği duydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar