Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 2 2 bitince bilek güreşi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bo 4.5 diyecektim. (bo3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ben pazartesi full çalışıyorum hafta içi çarşamba izinliyim :) diğer günler 7 de müsaitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pROpRObe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bir de turnuva günü pazar olması en mantıklısı bence cuma cumartesi, gezen tozan avlanan çok olur..pazar en kötü hangover kafasıyla güzel maçlar çıkarılır.. bu arada lombak sana katılıyorum belirli bir saat olur misal 14:00 turnuva başlangıcı, turnuva bitene kadar da online olur insanlar, olmayanlar da hükmen maglup sayılır..kimisi kendi maçını pazartesi kimisi salı günü bilmem ne diye kararlaştırmak imkansıza yolculuktan başka birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Neden imkânsız olsun? ESL'de öyle mesela. iki rakipte saat belirliyor ve o saatte maçlarını yapıyorlar. Gelmeyen taraf kaybediyor. Oyuncu sayısı az ise aynı gün yapmak mantıklı ama 16'yı geçersek aynı gün olması saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ESL de adamlar zaten yüzyüze, işleri güçleri olmadıgından öyle bir lüksleri var. bizimkisi kendi çapında amatör ötesi bir turnuva. kimse yüzyüze değil, herkesin işine gücüne göre ayarlamak mümkün değil,zaten ödülü olmadıgından kimseye kapris yapma lüksü, ödül vermediğimiz için de bize "aha da türkiye'nin en iyi sc2 oyuncusu" deme lüksü olmuyor. eglencesine kendi aramızda yapılan birşey bu, kimin kimi yendigini falan görürüz işte. o yüzden kaçıranlar/katılamayanlar kendi zamanlamasına küsmek durumunda. maç tarihleri : 28-29 agustos (ctesi ve pazar) olacak. ctesi akşam 8 den sonra. pazar günü de oglen 2-3 gibi başlanıp akşama bitirilir. fikstürü [www.fixturelist.com] dan direk oyuncu sayısı ve tek tek oyuncu adları vererek random yarattırıcam ordan görürsünüz siz de kimsenin aklına şüphe kalmaz. seele her maça referee olarak girme lüksüne sahip maçları (commentarysiz de olsa) stream yapacagı için. bunun dışında her maça gene playerlardan (ya da huun) 2-3 kişiye kadar obs olabilir (daha fazla olup lag olmaması açısından). bu arada belirteyim fikstür zaten yarın akşama hazır olur yarın oglen son katılım vakti oldugundan. 30 a yakın bi rakam olacağını tahmin ettiğimden, ilk tur,eleme maçları ve çeyrek finaller bo3 (2 kez yenen galip) yarı final ve final bo5 (3 kez yenen galip) şeklinde olucak. yarın fikstür çıkarıldıktan sonra pazar akşamı yarı final ve finaller olacagından, bu vakite taşırmadan,2 kişi kendi arasında konuşarak ctesi akşam maçı olanlar pazar oglene,pazar oglen maçı olanlar ctesi akşama maçlarını alabilirler, ve bunu da bildirirlerse tabiki iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Baal teşekkür ediyorum sana güzel bir ortam yarattın :) Über doluydu patide bakicez kim 1. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar