Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik kendi çapında turnuvası

BaaL

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

zamanı sorun etmemek lazımç direkvericeksin 1 hafta o zaman kadar macını halletmemişleri atıcaksın sonraki tura geciceksin yapıcak bişi yok.
bizbizeyiz sonucta, iki taraftan biri gelip "bnım yüzxümden yapamadık" derse bir rakip bulunur yapılr bir mac.

İşte bütün bunları daha önce onlarca kez tecrübe ettiğim (iz) için gene aynı tarz sorunlar yaşanmasın diye diyorum. En pratik ve solid olanı bir gün belirleyip sanki herkes bir yerdeymiş gibi turnuva yapmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de başka bir rakip bulunur yapılır maç kısmı da olmaz Cuce. Yani diyelim ki ben Tunca ile eşleştim. Tunca gelemedi, onun yerine hemen bir rakip bulup yapalım. Kimi bulacaksın Tunca'ya denk? Ya da oyuncu demeyecek mi agbi ben "Bye" geçiyorum bu roundu kimse kusura kalmasın.

Yani bir iş yapıyorsak adam gibi hakkını vererek yapalım. Bu işin de bazı kuralları var.
Sosyal ağlarda paylaş

Belirtmek isterim ilk turunuvada çok adamla yapmayın sorun çekersiniz az öz olsun eğlenin denenmiş olur yavaş yavaş kişi sayısını arttırın ama kafadan 32 kişi hadi gogo derseniz ben size olacakları şimdiden yazım adam akıllı 3-4 oyun bile yapamıcaksınız çünkü kimişi ben gelemem dicek kimisi çişim geldi yokum dicek vs.vs.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte biri gelemeyince rakibi otomatik olarak o turu "Bye" geçiyor. Turnuva patlamaz bir kaç oyuncu gelmedi diye. Ayrıca turnuvayı aynı anda yapmanın bonusu; turnuva başladam 20 dk önce son kez kontrol edersin oyuncularını; baktın eksik var adam eklersin. İlk turu kazanıp kimse bırakmaz zaten turnuvayı. Yani solid bir yapı bu problem etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

ben derim ki; öncelikle gençlerin turnuva havası soluması için en basitinden bir turnuva yapalım.

üç maç üstünden, tek tur elemeli, 16 kişilik (eğer başlangıçta katılım çok olursa arttırırız, çift sayı olmasına gerek yok blind draw usulü istediğimiz sayıda başlarız) basit bir tane. baal'ın açtığı başlık uygun sanırım bu iş için, oradan devam ederiz katılımları almaya.

tek gecede bitirmeye kasmayalım bence. hem aşırı yorgunluk oluyor, hem de ilerleyen turlarda yarına işi olan, anne harass yiyen çok kişi çıkıyor.

baal'ın turnuvası bittikten sonra, büyük çaplı, çift elemeli güzelinden bir tane yaparız. bu arada bu başlıkta sonraki turnuva için fikir alışverişi uygundur.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

ben derim ki; öncelikle gençlerin turnuva havası soluması için en basitinden bir turnuva yapalım.

üç maç üstünden, tek tur elemeli, 16 kişilik (eğer başlangıçta katılım çok olursa arttırırız, çift sayı olmasına gerek yok blind draw usulü istediğimiz sayıda başlarız) basit bir tane. baal'ın açtığı başlık uygun sanırım bu iş için, oradan devam ederiz katılımları almaya.

tek gecede bitirmeye kasmayalım bence. hem aşırı yorgunluk oluyor, hem de ilerleyen turlarda yarına işi olan, anne harass yiyen çok kişi çıkıyor.

baal'ın turnuvası bittikten sonra, büyük çaplı, çift elemeli güzelinden bir tane yaparız. bu arada bu başlıkta sonraki turnuva için fikir alışverişi uygundur.

Tamam ağbi madem junior turnuva olacak, biz de hakem oluruz Huun. Tek gece ağır geliyorsa ikiye böleriz. Ama ben tek gecede de biteceğini düşünüyorum. 16 kişilik turnuva 6-7 satte biter ağbi.
Sosyal ağlarda paylaş

LombaK_Knight said:

Bir de başka bir rakip bulunur yapılır maç kısmı da olmaz Cuce. Yani diyelim ki ben Tunca ile eşleştim. Tunca gelemedi, onun yerine hemen bir rakip bulup yapalım. Kimi bulacaksın Tunca'ya denk? Ya da oyuncu demeyecek mi agbi ben "Bye" geçiyorum bu roundu kimse kusura kalmasın.

Yani bir iş yapıyorsak adam gibi hakkını vererek yapalım. Bu işin de bazı kuralları var.

elbette direk gecebilirdeaz oynamış olur diye dedim. denklik meselesi dğeil işte orta kara biriyle oynayı verir.

benım derdim oynıyak da nasıl oynarsak oynıyak
Sosyal ağlarda paylaş

zaten turnuvada çok random seviyede insanlar mevcut
hatta açıkcası hasu agırlıklı orta seviye bir kaç kişi ve iyi de sanırım tunca memphis falan 2-3 kişi olucak. o bakıma zaten kimin kime ne yapacağı belli olmaz.

16 kişi olacağa benziyor böylece ilk maçları herkesin bo3, çeyrek final bo4 yarı final ve final de bo5 olabilir. zaten maç ortalaması tahminimce 15-20 dakika arası olacağından sorun olmaz ?

bir de tarih olarak haftasonu mantıklı değil sanırım.halen yaz oldugu için insanlar haftasonu gezip tozma taraftarı.
3 hafta içi gününe yaysak. ptesi akşam,salı akşam ve çarşamba akşamı şeklinde herkes için uygun mudur acaba ?
saat 8->12 arası olur maçlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...