Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 zamanı sorun etmemek lazımç direkvericeksin 1 hafta o zaman kadar macını halletmemişleri atıcaksın sonraki tura geciceksin yapıcak bişi yok. bizbizeyiz sonucta, iki taraftan biri gelip "bnım yüzxümden yapamadık" derse bir rakip bulunur yapılr bir mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Cuce said: zamanı sorun etmemek lazımç direkvericeksin 1 hafta o zaman kadar macını halletmemişleri atıcaksın sonraki tura geciceksin yapıcak bişi yok. bizbizeyiz sonucta, iki taraftan biri gelip "bnım yüzxümden yapamadık" derse bir rakip bulunur yapılr bir mac. İşte bütün bunları daha önce onlarca kez tecrübe ettiğim (iz) için gene aynı tarz sorunlar yaşanmasın diye diyorum. En pratik ve solid olanı bir gün belirleyip sanki herkes bir yerdeymiş gibi turnuva yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ben de katılmak isterim böyle bi organizasyon olursa görürüz paticikteki sıramız neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bir de başka bir rakip bulunur yapılır maç kısmı da olmaz Cuce. Yani diyelim ki ben Tunca ile eşleştim. Tunca gelemedi, onun yerine hemen bir rakip bulup yapalım. Kimi bulacaksın Tunca'ya denk? Ya da oyuncu demeyecek mi agbi ben "Bye" geçiyorum bu roundu kimse kusura kalmasın. Yani bir iş yapıyorsak adam gibi hakkını vererek yapalım. Bu işin de bazı kuralları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Belirtmek isterim ilk turunuvada çok adamla yapmayın sorun çekersiniz az öz olsun eğlenin denenmiş olur yavaş yavaş kişi sayısını arttırın ama kafadan 32 kişi hadi gogo derseniz ben size olacakları şimdiden yazım adam akıllı 3-4 oyun bile yapamıcaksınız çünkü kimişi ben gelemem dicek kimisi çişim geldi yokum dicek vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 İşte biri gelemeyince rakibi otomatik olarak o turu "Bye" geçiyor. Turnuva patlamaz bir kaç oyuncu gelmedi diye. Ayrıca turnuvayı aynı anda yapmanın bonusu; turnuva başladam 20 dk önce son kez kontrol edersin oyuncularını; baktın eksik var adam eklersin. İlk turu kazanıp kimse bırakmaz zaten turnuvayı. Yani solid bir yapı bu problem etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 yapalım valla eglenceli olur.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 hepinizin bir reaper rushlık işi var direk beni 1. yapın yormayın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ben derim ki; öncelikle gençlerin turnuva havası soluması için en basitinden bir turnuva yapalım. üç maç üstünden, tek tur elemeli, 16 kişilik (eğer başlangıçta katılım çok olursa arttırırız, çift sayı olmasına gerek yok blind draw usulü istediğimiz sayıda başlarız) basit bir tane. baal'ın açtığı başlık uygun sanırım bu iş için, oradan devam ederiz katılımları almaya. tek gecede bitirmeye kasmayalım bence. hem aşırı yorgunluk oluyor, hem de ilerleyen turlarda yarına işi olan, anne harass yiyen çok kişi çıkıyor. baal'ın turnuvası bittikten sonra, büyük çaplı, çift elemeli güzelinden bir tane yaparız. bu arada bu başlıkta sonraki turnuva için fikir alışverişi uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 huun said: ben derim ki; öncelikle gençlerin turnuva havası soluması için en basitinden bir turnuva yapalım. üç maç üstünden, tek tur elemeli, 16 kişilik (eğer başlangıçta katılım çok olursa arttırırız, çift sayı olmasına gerek yok blind draw usulü istediğimiz sayıda başlarız) basit bir tane. baal'ın açtığı başlık uygun sanırım bu iş için, oradan devam ederiz katılımları almaya. tek gecede bitirmeye kasmayalım bence. hem aşırı yorgunluk oluyor, hem de ilerleyen turlarda yarına işi olan, anne harass yiyen çok kişi çıkıyor. baal'ın turnuvası bittikten sonra, büyük çaplı, çift elemeli güzelinden bir tane yaparız. bu arada bu başlıkta sonraki turnuva için fikir alışverişi uygundur. Tamam ağbi madem junior turnuva olacak, biz de hakem oluruz Huun. Tek gece ağır geliyorsa ikiye böleriz. Ama ben tek gecede de biteceğini düşünüyorum. 16 kişilik turnuva 6-7 satte biter ağbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 aga 6-7 saat boru değil. yaz mevsimindeyiz hava geç kararıyor, insanlar eve geç gidiyor. 20'de başlatasa, 20+7=27-24=3'de bitecek. o saatte biten turnuvadan hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Tamam, böleriz ikiye. Olur biter. Hem ilk günün replerini falan koyarız siteye aksiyonlu olur böyle. Bu arada Ozan'a SC2 almayı düşünüyoruz burada key satan arkadaştan. Bir sıkıntı olmaz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 LombaK_Knight said: Bir de başka bir rakip bulunur yapılır maç kısmı da olmaz Cuce. Yani diyelim ki ben Tunca ile eşleştim. Tunca gelemedi, onun yerine hemen bir rakip bulup yapalım. Kimi bulacaksın Tunca'ya denk? Ya da oyuncu demeyecek mi agbi ben "Bye" geçiyorum bu roundu kimse kusura kalmasın. Yani bir iş yapıyorsak adam gibi hakkını vererek yapalım. Bu işin de bazı kuralları var. elbette direk gecebilirdeaz oynamış olur diye dedim. denklik meselesi dğeil işte orta kara biriyle oynayı verir. benım derdim oynıyak da nasıl oynarsak oynıyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 LombaK_Knight said: Bu arada Ozan'a SC2 almayı düşünüyoruz burada key satan arkadaştan. Bir sıkıntı olmaz di mi? ben kefilim kendisine. al, aldır, eşe dosta reklam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Behlul said: 3v3 olsun herkese puan verilsin liglerine ve sıralamalarına göre mesela diamond 30 platin 20 gold 10 bronz 5 takımlar kurulsun böyle 50 puanlık 1 diam 2 gold 2 platin 1 gold vs silverı adamdan saymio muyuz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 edit: fazla mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bende huuna kefilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turnbased Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ben de memphis'e kefilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 huun key satan akadasa ben huuna turnbased bana sonra hepimiz huuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Arkadaşlar çoğunuz iyi oyuncusunuzda başlık ego olayına döndü biraz temiz tutalım :)) Baal sende katılmak isteyenleri bi sıralayabilirsen süper olur.. Birde herkez dengi ile mi kapışsa daha iyi olur. Şimdi bana desu / baal / cüce falan çıkar baştan veda etmeyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 herkezi dengiyle oynatcaksak ben nolcam? 2v1 mi oynıcam maclarımı olmaz öle sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Olay için 2 konu birden açıldığından saçmalayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 zaten turnuvada çok random seviyede insanlar mevcut hatta açıkcası hasu agırlıklı orta seviye bir kaç kişi ve iyi de sanırım tunca memphis falan 2-3 kişi olucak. o bakıma zaten kimin kime ne yapacağı belli olmaz. 16 kişi olacağa benziyor böylece ilk maçları herkesin bo3, çeyrek final bo4 yarı final ve final de bo5 olabilir. zaten maç ortalaması tahminimce 15-20 dakika arası olacağından sorun olmaz ? bir de tarih olarak haftasonu mantıklı değil sanırım.halen yaz oldugu için insanlar haftasonu gezip tozma taraftarı. 3 hafta içi gününe yaysak. ptesi akşam,salı akşam ve çarşamba akşamı şeklinde herkes için uygun mudur acaba ? saat 8->12 arası olur maçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ben daha oyunu alıp oynamadım bile, öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bo4? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar