yav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 nolmuş yahu bişeyler konuşuluyor orda burda? 5n1k'da bir muhabbet geçmiş ama nolduğunu bilmediğimden fransız kaldım ve merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 yavşak muhabbetini biliyorsun? dün bu konu tartışılıyordu cnntürkte, faıl say telefonla bağlandı, cüneyt özdemir programa davet etti. bugün de programa katıldı işte, bombalar patlattı yine, onları da ekşi sözlük başlığından okursun. dipnot: fazıl say ile cüneyt özdemir twitterda sağlam bir tartışmaya da girişmişlerdi, o açıdan da manidardı programa katılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ikisi de çok attention whore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 fazıl cidden müzikten başka bişey yapmasın ya. bu ne çene allahım karı yaratcakmışında sonradan vazgeçmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 selam:) http://www.yigitardaturkoglu.com/2010/08/fazl-say-mevzusu-kim-hakl.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 adam neden facebook kullanıyorsunuz gibisinden bir soru sordu.fazıl niye kullanmayayımmı dedi sfds.bide niye şuna ağır cevap verdiniz sorusuna niye vermeseydim dedi sfds adam içip gelmiş harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 fazıl net.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ZaugnaKhaldun said: selam:) http://www.yigitardaturkoglu.com/2010/08/fazl-say-mevzusu-kim-hakl.html buradaki video çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 MasterHapLo said: fazil : aptallik yaptigi (birine dedi ama kacirdim kime dedigini) Tamam yav, Gökyeleli Bozkurt, Fazıl'mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 fazıl kimsenin televizyonda cıkıp söyleyemiyecegi bazı şeyleri söylüyor bence. haklı oldugu konular cok bana sorarsanz. cüneyt ise sürekli bi laf sokma, reyting kazanma derdinde. hoş degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ben de bi bölüme denk geldim sezen aksuyla bi konserden görüntü yayınlayalım dedi cüneyt,atar yaptı yayınlatmadı ses kalitesi ötü ne diye onu seçtiniz falan fulun diye.cüneyt de pes etti yayınlamadı.gerisini ötesini bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar