Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ya laptopa yeni format attım chrome yükleme sayfasını açıp yükle diyince normalde otomatik olarka kurulumu yapması lazım ama hiç bir tık yok :S diğer makinada denedim onda oldu ama yeni formatladığım makinada yükleyemiyorum çünkü kurulumu başlatmıyor ne denediysem fayda etmedi. varmıdır bilinen bir çözümü yada yaşayan yardım pplis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 isletim sistemin ne? antivirus update ini yaptinmi? isletim sistemi hotfixlerini gectinmi? genelde yeni formatlanmis makinalar wormdan install i engelliyor bazen.. bunu yapan bi worm, yani.. baska bisey install etmeyi denermisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 nod 32 V4.xx sonra update li hali internetten başka herhangi bir şeyi çekebiliyorum yada bilgisayarıma herhangi bir şeyi yükleyebiliyorum hatta worm varmı diye bi kontrol edeyim ama zannetmiyorum işletim sistemi XP pro sp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ben de desktopa format attıktan sonra aynı problemi yasadım dun. herelde google'ın engellemesiyle alakalı falan diye dusunuyorum. youtube falan acmak icin yapılan zamazingoları uygula, duzelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ok kurabiliosan problem yok. o zaman hani uac acik dicem de xp diosun.. bilemiorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 aaa evet.. o erisememe hedesi olabilir bak.. sunu denermisin bi http://www.luniz.net/2010/07/youtube-ve-dns-ayarlarim.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 filehippo tarzı sitelerden offline installer dene bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Google engellemeleri ile alakali, upload edilmis exe dosyalari var internette Chrome'un, onlari bulman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 kaptan giriyorsun hostun içine 209.85.227.106 dl.google.com yazıyosun dnsleride google dns yapıyosun ve sorunun çözülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 eyw dadaşım nikovum direk nokta atışı yaptın yorumla çalıştı sağol. thanks for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar