elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Ya hatta bende de vardı ama tt nin aptal teknik servisinden ve az ekmek çok köfte anlayışından dolayı bir türlü adslimi kullanamıyordum ama yuvaya kavuştum. saldırdım lan resmen patiye.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 yürü be kim tutar seni.kara delik gibi ol bilgileri onun gibi çek.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ani saldiri yapmayn patiye kriz gecirebilir alistira alistira =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ehehin özlemişim lan :)))[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya yeni bi bölüm açalım adsl alan patiler oraya topic açsınlar.. Arkadaşlar sevincinizi anlıyorum ama olmaski..alan açıo alan açıo :D[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 merak etme en fazla 2 hafta.Ondan sonra hevesleri gitçek.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Internete de açılmıyo ya gidio konu dışı :)[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya hayır vardı da tt nin sorunundan bahsetmek istedim 2 aydır kullanıyorum bir de üstüne fatura kesmezler inşallah yani doğru yre açtığımı düşünüyorum[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 patilaaaaaaaaaaaaaa:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 buyur?[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar