dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 said: Görüşleri ne olursa olsun fazla bağırınıyor bu pişmanlık belirtisidir! ne diyor şekspir, bağırmayacaksın! siz bağırmayı iyi bilirsiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 apolitik olmasın, lakin politikanın bokunu çıkarmasın diyorum. Hatta şöyle bi olaydan bahsedeyim, müjdat gezen'in konferans vereceğini öğrendim. OHA GİDELİM diye böyle gezdim o gün. Akşam eve dönerken gözüme afiş çarptı. Tam hatırlamıyorum konusunu da politik bok püsür bişeydi, hayal kırıklığına uğradım. Niye, bana ne müjdat gezenin politik görüşünden çünkü. Kime göre doğru, kime göre aydınlatıyor? Var mı bu işin bi mastarı, bi sıfır referansı var mı? E o yüzden niye karıştırıyorlar, bıraksınlar ben sanatçı müjdat dayıyı seviyorum. Hoş değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 müjdat (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Beyler kendini baskı altında hissetmeyen bir allahın kulu var mı şu patide? ( liseliler hariç ) Türkiye böyle bir yer oldu. Böyle faşist bir ortamda yaşıyoruz, demokratik anayasa oyluyoruz. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Politikayla sanatı karıştırma noktasına gelmişsin bella işte, olay bu. Baştan okursan belki daha iyi anlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Sparkcaster said: sanatçı dediğin nihat doğan gibi olacak çok haklısın seagle sana katılıyorum bide bunu nerden çıkardın ya ahaha, göz mü atıyosunuz öyle bi yazılanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 seagle çok boş konuşuyorsun. müjdat gezenle nihat doğan denen soytarıyı bile karşılaştırmışsın insanlar sana hala niye cevap veriyor anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ABİ OKUMUYOR MUSUNUZ? anlamıyor musunuz? politik konularda fazla bağırdıkları için ikisi de aynı. SANAT DEMİYORUM SANAT, YOK SANAT. Bağırma eylemi, sanat yok. Ha nihatta sanat ebediyen yok, lakin O KISMINI KARŞILAŞTIRMADIM ZATEN. şu yazıları hangi kafayla okuyorsunuz anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 birde teşekkür ederim senin yazılarını bol bol okuyup feyz alırım :E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 müjdat gezen nerde bağırdı yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 SeaGle said: ABİ OKUMUYOR MUSUNUZ? anlamıyor musunuz? politik konularda fazla bağırdıkları için ikisi de aynı. SANAT DEMİYORUM SANAT, YOK SANAT. Bağırma eylemi, sanat yok. Ha nihatta sanat ebediyen yok, lakin O KISMINI KARŞILAŞTIRMADIM ZATEN. şu yazıları hangi kafayla okuyorsunuz anlayamıyorum. politik konularda bağırmıyorlar. nihat doğan mal mal saçmalıyor müjdat gezen insanları eğitmeye çalışıyor. zaten sanat hakkında söylüyorsun demedik. boş boş rage'e girip haklıymış gibi büyük harfle yazıp gaza gelme. yetemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 İyi de sanatçı toplumun aynası. Toplumun gerçeğini şak diye vurmuş suratına, daha ne yapacak? Harbi saçmalıyorsun şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi sen de mi.. bağırmak mecazi, hani sürekli sürekli sürekli siyaset içine girmek. Yaşamını yaptıklarını sanatını eserlerini vb şeyleri konuşması gereken yerlerde de siyaset yapmak, hep siyaset yapmak. Bahsettiğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Helal müjdatıma.Müjdat ismini sevmem ama bu Müjdat iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ben görmüyorum, o yüzden sordum. hani nihat doğan sürekli tvde orda burda çıkıyoda, müjdat gezene rastlamadım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 adam korkmadan tavrını ortaya koyuyor. helal olsun. sanatçı diye iktidara mı yaltaklansın, susup otursun mu. iyi yapıyor. adamın inceden laf sokmalarına hastayım zaten o bülent arınç-adam olayı falan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 politika konusunda müjdat gezen, levent kırca nın upgrade olmuş halidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 alırlar zaten yakında ergenekonla ilişkisi var diye konuşan iki üç kişiden birini daha kaybederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 su topic mujdat gezenle nihat dogani ayni sepete koyduya, kelimeler yetersiz kaliyor ben mujdat gezen olsam hakaret davasi acardim paticige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ben müjdat gezen'in politikanın sınırlarında gezebilme ihtimalini sevdim.. lan o değil de adam geride kalan az sayıda muhalif mainstream sanatçıdan birisi oldu şimdi. kusura bakmayın, en iyisi bu değildi belki ama elimizde bu kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 biz kenan evrenin apolitik gençleri bitti sanıyoduk daha varmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Farinal said: SeaGle said: ABİ OKUMUYOR MUSUNUZ? anlamıyor musunuz? politik konularda fazla bağırdıkları için ikisi de aynı. SANAT DEMİYORUM SANAT, YOK SANAT. Bağırma eylemi, sanat yok. Ha nihatta sanat ebediyen yok, lakin O KISMINI KARŞILAŞTIRMADIM ZATEN. şu yazıları hangi kafayla okuyorsunuz anlayamıyorum. politik konularda bağırmıyorlar. nihat doğan mal mal saçmalıyor müjdat gezen insanları eğitmeye çalışıyor. zaten sanat hakkında söylüyorsun demedik. boş boş rage'e girip haklıymış gibi büyük harfle yazıp gaza gelme. yetemiyorsun. Yetersiz bol, havasından suyundan çekiyor meret =/ Özet geçeyim, anlayamayanlar için. Başımdan geçen olayda olduğu gibi, benim okuluma söyleşiye geldiğinde siyaset yapsın istemiyorum. Zaten yazdıklarım şu televizyon programı için geçerli şeyler değildi. Örneklendirmedeki hata nihat doğan ise, sezen aksu diyeyim. Sezen aksu'nun siyasete fazla bulaşması. Konserlerinde siyasi söylemlerde bulunması.. Daha bi eşit olursa sizin için. Belki bu şekilde idrak edebilirsiniz diye umuyorum. Sanatçı dediğin söyleşi, konferans, konser, sergi bilmemne gibi etkinliklerde siyasete bulaşmasın, bunu savunuyorum. Siyasetini tv programında yapsın, gazetede bununla ilgili yazı yazabilir. Ama sanat icra ederken siyaseti katmasın diyorum. Yeterince açık oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi adam senfoni mi yazsın HAYIR diye sanatçının mesaj verme olayı mesajı estetik bi biçimde sunması değil ki şiirle müzikle sanatçı adamın (güya) aydın olması isterse penth gibi facebookdan status spam yapsın insanlara ulaşabildiktten sonra farkı yok bence. said: politik konularda fazla bağırdıkları için ikisi de aynı. SANAT DEMİYORUM SANAT, YOK SANAT. Bağırma eylemi, sanat yok. önce böyle bişey demişsin düşüncelerini sanatıyla beraber sunsun demişsin sonra konserinde yapmasın tv programında yapsın demişsin. hangisini savunuyorsun anlamadım da postumun 2. bölümü hala geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 müjdat gezen hep böyleydi.. en son mustafam kemalim oyunuyla da çizgisini bir kez daha göztemişti kaldı ki adamın sahnelediği oyunlarda da hep bir siyasi atıf vardır.. tv dizlerinde göremeyiz bunu ama adam hep böyledi bugün bir tv programında görüşünü dile getirdi diye iyice tartmadan sonuca gitmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Geldik aynı noktaya, "işte keşke böyle olmasa, böyle oldu mu iyi olmuyor" diyeceğim ve yine başa döneceğiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar