Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günün Adamı: Müjdat Gezen

sg-1

Öne çıkan mesajlar

apolitik olmasın, lakin politikanın bokunu çıkarmasın diyorum.

Hatta şöyle bi olaydan bahsedeyim, müjdat gezen'in konferans vereceğini öğrendim. OHA GİDELİM diye böyle gezdim o gün. Akşam eve dönerken gözüme afiş çarptı. Tam hatırlamıyorum konusunu da politik bok püsür bişeydi, hayal kırıklığına uğradım. Niye, bana ne müjdat gezenin politik görüşünden çünkü.

Kime göre doğru, kime göre aydınlatıyor? Var mı bu işin bi mastarı, bi sıfır referansı var mı? E o yüzden niye karıştırıyorlar, bıraksınlar ben sanatçı müjdat dayıyı seviyorum. Hoş değil ki.
Sosyal ağlarda paylaş

ABİ OKUMUYOR MUSUNUZ?

anlamıyor musunuz?

politik konularda fazla bağırdıkları için ikisi de aynı. SANAT DEMİYORUM SANAT, YOK SANAT. Bağırma eylemi, sanat yok.

Ha nihatta sanat ebediyen yok, lakin O KISMINI KARŞILAŞTIRMADIM ZATEN.

şu yazıları hangi kafayla okuyorsunuz anlayamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

ABİ OKUMUYOR MUSUNUZ?

anlamıyor musunuz?

politik konularda fazla bağırdıkları için ikisi de aynı. SANAT DEMİYORUM SANAT, YOK SANAT. Bağırma eylemi, sanat yok.

politik konularda bağırmıyorlar. nihat doğan mal mal saçmalıyor müjdat gezen insanları eğitmeye çalışıyor. zaten sanat hakkında söylüyorsun demedik. boş boş rage'e girip haklıymış gibi büyük harfle yazıp gaza gelme. yetemiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

SeaGle said:

ABİ OKUMUYOR MUSUNUZ?

anlamıyor musunuz?

politik konularda bağırmıyorlar. nihat doğan mal mal saçmalıyor müjdat gezen insanları eğitmeye çalışıyor. zaten sanat hakkında söylüyorsun demedik. boş boş rage'e girip haklıymış gibi büyük harfle yazıp gaza gelme. yetemiyorsun.

Yetersiz bol, havasından suyundan çekiyor meret =/

Özet geçeyim, anlayamayanlar için.

Başımdan geçen olayda olduğu gibi, benim okuluma söyleşiye geldiğinde siyaset yapsın istemiyorum.

Zaten yazdıklarım şu televizyon programı için geçerli şeyler değildi.

Örneklendirmedeki hata nihat doğan ise, sezen aksu diyeyim. Sezen aksu'nun siyasete fazla bulaşması. Konserlerinde siyasi söylemlerde bulunması.. Daha bi eşit olursa sizin için. Belki bu şekilde idrak edebilirsiniz diye umuyorum.

Sanatçı dediğin söyleşi, konferans, konser, sergi bilmemne gibi etkinliklerde siyasete bulaşmasın, bunu savunuyorum. Siyasetini tv programında yapsın, gazetede bununla ilgili yazı yazabilir. Ama sanat icra ederken siyaseti katmasın diyorum. Yeterince açık oldu mu?
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam senfoni mi yazsın HAYIR diye
sanatçının mesaj verme olayı mesajı estetik bi biçimde sunması değil ki şiirle müzikle
sanatçı adamın (güya) aydın olması
isterse penth gibi facebookdan status spam yapsın insanlara ulaşabildiktten sonra farkı yok bence.

said:

önce böyle bişey demişsin düşüncelerini sanatıyla beraber sunsun demişsin sonra konserinde yapmasın tv programında yapsın demişsin.
hangisini savunuyorsun anlamadım da postumun 2. bölümü hala geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

müjdat gezen hep böyleydi.. en son mustafam kemalim oyunuyla da çizgisini bir kez daha göztemişti kaldı ki adamın sahnelediği oyunlarda da hep bir siyasi atıf vardır.. tv dizlerinde göremeyiz bunu ama adam hep böyledi bugün bir tv programında görüşünü dile getirdi diye iyice tartmadan sonuca gitmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...