Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 arkadaşlar şimdi excelden bi dosya var önümde,tarihler yazıyo, atıyorum 10 ekim 2007 yılındakileri hepsini çekmek istiyorum nasıl olucak bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 tarih sütununu sırala de (geri kalanları da sıralaması için sanırım ya extend selection falan demen lazım ya da önce tarih sütunu sonra kalanları falan seçmen lazım orası muallak) ordan istediğin tarihi seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 nerde dicem yani nası yapcam bunun sırasını abi anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yukarda sıralama tuşu olması lazım. neye göre sıraladığın çok önemli değil sonuçta o sütunda aynı girdileri olan şeyleri arkaarkaya koyacak muhtemelen. sorun olursa da tarihleri önce sayı haline çevir (hücre özellikleri mi ne gibi bişey seçerek yapıyorsun onu da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi sıralama die bişi var sayı yaptım onu ama hiç ard arda falan koymadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 tarihlerin olduğu sütunu seç, yukarından süzge. işareti var. sort filter diye. filter diyeceksin. oraya tarihi gir. bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yabtın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi seçiorm hepsini sora sırala diyorum bu sıralıyo herbişeyide acaba doğru mu sıralıyo ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sıralatma işte, filter de sadece onlar kalsın (10 ekim 2007'ler) ama sıralamayı da doğru yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 olmadı dosyayı yolla biz yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi dosya yollamaya kalksak bitane arkaaşı işe almam gerekir bi sürüsüyle uğraşıyorum,zannediyorum oldu abi. hepsini seçiyorum önce ardından orda işte sıralama şeyleri çıkıyo sütün başlıklarına göre, YIL'ı seçiyorum tak diye isimleri falanda sıralıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 e iyi o zaman yaptıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi öğrendimde başardımda allah razı olsn çok teşekkr ediyorum herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 dostum filter yapacaktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar