Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Bilgisayarda asus fx 5950 ultra 256 mb bi ekran karti var demin tv ye baglayip biraz yataktan kontrol etmek istedim bilgisayari ancak tv outa baktigimda diger standart tv outlardan farkli oldugunu gordum diger tv outlarda genelde 8 pin girisi oluyo ust tarafta pin yok altta dort pin altta dort pin ve plastik bir giris daha diktortgen seklinde ama benim tv out ta 12 tane pin giri$ yeri var kartin icinden kablo ciktigini hatirlamiyorum ciktiysada kaybolmu$tur bu kablo nasil bi$iydir bilen varmi ? nerden bulurum kaca gelir ?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 up?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 televizyona bağlıcaksan sana s-video kablosu lazım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 arkadasim anlatamadim elimde o kablodan 3 tane var demek istedigim kartin tv out una giren kablo yok bendekilerin hepsi 8 pinli o kartin girisi 12 pinli girmiyor o kablo nedir nerden bulcam[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ozmn sen git dışardan 2 tarafada uyan bi kablo al tam anlamadım senin sorununu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar